| IonutMarius a întrebat:

am o mica, mare problema si cer seriozitate la asta. De cand sunt mic sufar de o potentiala fimoza, iar prin diferite exeritii am scapat in mare parte de ea, in stare flasca il decalotez 100% iar in erectie vreo 80%, eu cred ca din cauza atei nu pot decapota penisul asa cum trebuie. Daca decalotez putin mai tare penisul in stare flasca ata se face usor galbena si sensibila, cred ca se poate rupe dar imi este frica, iar glandul meu e putin mov la baza si nu stiu de ce. Doresc seriozitate, multumesc!

2 răspunsuri:
| Dracoola a răspuns:

Nu-ti mai face griji, in functie de varsta pe care o ai se va lasa. Nu forta penisul in mici un fel, folseste o crema de maini sau lubrifiant.
Chestia mov nu stiu cat de ok este, mergi la un urolog eventual. La urologie ti se poate face o consultie de rutina, cred ca nu ai o varsta foarte mare, deci ai dreptul la o consultatie gratuita. Penisul nu trebuie sa fie 100% decalotat. Nu incerca sa rupi ata, unii raman cu ata toata viata, depinde de fiecare.

| Emilian65 a răspuns:

Oricat l-ai decalota, ata nu se rupe decat in urma unui act sexual. Asa ca ai rabdare pana incepi sa faci sex si poate la primul sau la urmatoarele acte sexuale ti se va rupe ata.