| MariaDenisaProdan a întrebat:

Am o mica problema, am 15 ani si prietena mea cea mai buna are 13 si s-a indragostit de un baiat de 18 ani...desi nu sunt prea sigura ca el o place. La un moment dat au tot vorbit despre asta pe facebook sau mess si el tot spunea ca o sa incerce sa o astepte,iar ea nu stie ce sa creada. Adica,el a si sarutat-o odata, numai ca nu stiu ce sa zic, va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Annyya a răspuns:

Avand in vedere ca are doar 13 ani, nu consider ca stie prea multe despre iubire. Parerea mea, pentru ca vorbesc in necunostinta de cauza, nu o stiu pe prietena ta. Atata timp cat a spus ca o astepta (desi ma indoiesc), nu vad ce ai putea face tu. Spune-i doar sa nu isi faca mari sperante, deoarece sunt sigura ca el nu ar astepta-o vreo 5 ani.winking

12 răspunsuri:
| roxpau a răspuns:

Hmm ce au in cap baieti de 18 ani? marea majoritate nu au in cap decat sex. casatorie sau alte planuri nu intr-un caz asa ca, spune-i pritenei tale sa isi vada de invatatura si sa lasa prostiile daca nu vrea sa ajunga un plus pe lista baiatului

| Dariusuu a răspuns:

Mi-e greu să cred că băiatul nu este pe interes față de puștoaica de 13 anișori.

| grab a răspuns:

Roag-o sa fie precauta si sa nu si-o traga in urmatorii 3-4 ani.

Daca ala de 18 ani asteapta atata timp inseamna ca are o defectiune tehnica la mansarda!

Bafta!

| Arkhasas a răspuns:

Stai liniştită că la 18 ani nu se uită un băiat la una de 13.

| BlakeLively a răspuns (pentru Arkhasas):

Esti tu sigur? Nu poti alege pe cine sa iubesti.

| Edeline a răspuns:

Cumva acea prietena nu esti chiar tu? in fine, nu conteaza asta:* prietena ta este mult pre mica pentru un baiat de 18 ani.sa isi caute baieti de varsta ei

| Robery568 a răspuns:

Nu inteleg de ce te-ar interesa pe tine daca prietena ta are pe cineva sau nu, dar in orice caz mi se pare cam mare diferenta de varsta intre cei 2.

| Lavlav a răspuns:

Pai fetele la 13 ani sunt naive, poate ca el stie ce vrea de la ea, nu ti se pare cam dubios? Daca a sarutat-o nu inseamna ca tine neaparat la ea. Pentru el e usor sa prosteasca o fata de 13 ani. Oricum nu pot spune mai mult ptc nu il cunosc nici pe el nici pe ea, eu doar mi-am expus punctul de vederehappy.

| Dlkee a răspuns (pentru Lavlav):

HAHa, foarte adevarat!

| Lavlav a răspuns (pentru Dlkee):

Thxhappy

| Dlkee a răspuns (pentru Lavlav):

happy

| FurMoon a răspuns:

Am avut aceeasi situatie cu prietena mea cea mai buna.Ea s-a indragostit de un baiat de 18 ani si el a vrut doar sa o bage in pat, fara sa isi dea seama ca poate face puscarie.Ii tot spunea vorbe dulci si a fost cu ea 2 luni,cand a vazut ca nu ajunge nicaieri,a vrut sa o violeze dar eu fiind mai mereu cu ea,probabil ca si-a dat seama ca va ajunge la..."parnaie". Cand a descoperit mama fetei, era cam prea tarziu, pentru ca prietena respectiva o facuse deja cu baiatul ala, si acum probabil e inchis, nu stiu sigur.Dar i-a distrus copilaria fetei...