Avand in vedere ca are doar 13 ani, nu consider ca stie prea multe despre iubire. Parerea mea, pentru ca vorbesc in necunostinta de cauza, nu o stiu pe prietena ta. Atata timp cat a spus ca o astepta (desi ma indoiesc), nu vad ce ai putea face tu. Spune-i doar sa nu isi faca mari sperante, deoarece sunt sigura ca el nu ar astepta-o vreo 5 ani.
Hmm ce au in cap baieti de 18 ani? marea majoritate nu au in cap decat sex. casatorie sau alte planuri nu intr-un caz asa ca, spune-i pritenei tale sa isi vada de invatatura si sa lasa prostiile daca nu vrea sa ajunga un plus pe lista baiatului
Mi-e greu să cred că băiatul nu este pe interes față de puștoaica de 13 anișori.
Roag-o sa fie precauta si sa nu si-o traga in urmatorii 3-4 ani.
Daca ala de 18 ani asteapta atata timp inseamna ca are o defectiune tehnica la mansarda!
Bafta!
Esti tu sigur? Nu poti alege pe cine sa iubesti.
Cumva acea prietena nu esti chiar tu? in fine, nu conteaza asta:* prietena ta este mult pre mica pentru un baiat de 18 ani.sa isi caute baieti de varsta ei
Nu inteleg de ce te-ar interesa pe tine daca prietena ta are pe cineva sau nu, dar in orice caz mi se pare cam mare diferenta de varsta intre cei 2.
Pai fetele la 13 ani sunt naive, poate ca el stie ce vrea de la ea, nu ti se pare cam dubios? Daca a sarutat-o nu inseamna ca tine neaparat la ea. Pentru el e usor sa prosteasca o fata de 13 ani. Oricum nu pot spune mai mult ptc nu il cunosc nici pe el nici pe ea, eu doar mi-am expus punctul de vedere.
Am avut aceeasi situatie cu prietena mea cea mai buna.Ea s-a indragostit de un baiat de 18 ani si el a vrut doar sa o bage in pat, fara sa isi dea seama ca poate face puscarie.Ii tot spunea vorbe dulci si a fost cu ea 2 luni,cand a vazut ca nu ajunge nicaieri,a vrut sa o violeze dar eu fiind mai mereu cu ea,probabil ca si-a dat seama ca va ajunge la..."parnaie". Cand a descoperit mama fetei, era cam prea tarziu, pentru ca prietena respectiva o facuse deja cu baiatul ala, si acum probabil e inchis, nu stiu sigur.Dar i-a distrus copilaria fetei...