| raculzodiacul4190 a întrebat:

Am o mica problema big grin. am doar 12 ani, dar vreau sa-mi incep viata sexuala. Am primit niste "propuneri" nu propriu zise de la niste fete big grin si prin asta ma refer la niste mesaje sexuale, ca intinderea fundului spre mine, sau apucarea organului meu genital, eu nu vreau sa risc nimic. Adica cunosc riscurile si sunt cat de cat informat as vrea sa penetrez o fata dar, nu am de unde sa iau contraceptive. Propunerile vin de la colege de clasa si de la rude si eu nu prea vreau sa risc ceva. Oare sunt prost ca nu accept asa zisele "propuneri"? Sau ele doar glumes si nu vor sa faca ceva cu mine?

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Aș merge mai degrabă pe varianta „glumă".
De prost gust chiar!
PS contraceptive iau fetele, nu băieții. Pentru noi există prezervative.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Eu cred ca sunt niste glume proste din partea lor.

| HazelEyes77 a răspuns:

Colegele tale se se joaca doar cu tine si te tachineaza ca sunt plictisite de multe ori. Sunt doar jocuri cu tenta sexuala si nu cred ca iau in calcul sa experimenteze. Sper ca nu ca aveti doar 12 ani si e prea devreme sa va incepeti viata sexuala.

| ihavealotofquestions a răspuns:

Hey, Crede-ma viata sexuala e bine sa o incepi cand vei fi pregatit 15-17 ani sau chiar 19-22. Daca iti incepi viata sexuala acum poate fi tragic si vei regreta, sfatul meu este sa studiezi pana la 15-17 ani sau cand vei fi pregatit si atunci fa-o pentru a nu iti parea rau, Sper ca te-am putut ajuta!