| NutzSpoon a întrebat:

Am o mica problemă. De cîteva zile am observat ca un baiat vrea sami tot atraga atentia. Invatam in acelasi liceu, el fiind cu 2 ani mai mare decit mine! Stiu doar ca il cheama Cornel si ca are 14 ani. De fiecare data cind merg prin scoala, ma topesc cind il vad. De fiecare data cind ne vedem prin scoala ma priveste foarte insistent. Chiar ieri mergeam in fata lui si ma apucat de fund citeva secunde. Cînd m-am uitat in spate era el. Nu stiu dar posibil ma place. Traim peste 3 case distanta si il vad aproape in fiecare zi afara cu prietenii. Intr-o zi am iesit afara cu o prietena si cu fratele meu. El se primbla pe bicicleta in fata casei mele. Se tot intorcea si se uita la mine,dar nu a observat ca era cit pe ce sa cada din cauza unei gropi. Apoi ma faceam ca nul mai vad. L-am gasit chiar si pe un site de socializare dar ma tem sa-l adaug la prieteni. Ceva Sfaturi? ( va rog, fara chestii de genu,, esti prea mica,, ori altceva )

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Atunci nu vorbi, el nu va stii si vei ramane sa regreti sau sa te bucuri de aceasta chestie.

Si ce daca daca este mai mare decat tine? Lasa-i numarul de telefon pe net sa te sune. Si pace.

Cand vrei sa obtii ceva, du-te si ia acel ceva. Altfel, il va lua altcineva.
Merita sa pierzi doar pentru ca iti este rusine sau ca este mai mare sau ca vrei sa vorbesti in alta parte?

Spune ce vrei. Cere ce vrei. In viata trebuie sa ceri ca sa primesti. Si inca insistent.

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Chiar iti este atat de greu sa vorbesti cu el?

| NutzSpoon explică (pentru cristimihailov):

Nu,dar ...imi este rusine ...mai ales ca e mai mare

| NutzSpoon explică:

Nu...dar imi este rusine, pentru ca niciodata nu am vorbit si el este mai mare decit mine ...as dori mai mult sa vorbim fata in fata dar nu pe net

| cristimihailov a răspuns (pentru NutzSpoon):

Atunci nu vorbi, el nu va stii si vei ramane sa regreti sau sa te bucuri de aceasta chestie.

Si ce daca daca este mai mare decat tine? Lasa-i numarul de telefon pe net sa te sune. Si pace.

Cand vrei sa obtii ceva, du-te si ia acel ceva. Altfel, il va lua altcineva.
Merita sa pierzi doar pentru ca iti este rusine sau ca este mai mare sau ca vrei sa vorbesti in alta parte?

Spune ce vrei. Cere ce vrei. In viata trebuie sa ceri ca sa primesti. Si inca insistent.

| Caleasca_Mihai_1999 a răspuns:

Dai o sansa sa vezi cum se porta cu tine?

| Issa123444 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, dar nu din prima.Mai intai poarta niste discutii cum ar fi:daca practica vreun sport sau daca ii place ceva anume ...chestii de genu, va mai cunoasteti un pic, iar apoi poti sa il intreb subtil daca te place.(dar ai grija, poate fi pur si simplu un joc).