Păi atunci e bine dacă nu era deloc deranjată şi fericită. Înseamnă că eşti importnt pentru ea şi te apreciază sau te aprecia de mult timp din câte explici.
Referitor la partea cu răspunsul în sictir ar trebui să înţelegi că tineretu ldin ziua de azi nu mai e ca odinioară şi mă refer cu precădere la fete, fiţe multe capricii îşi spun cuvântul. A, şi am uitat de minciuni sunt cuvintele care domină o parte din tineretul de azi din păcate. Eu zic că e bine să fi tranşant şi să-i spui ce şi cum în faţă nu trenare multă şi abureală de doi bani care cred că nimănui nu i-ar plăcea. Cu alte cuvinte să-ţi iei inima-n dinţi şi să-i spui ce simţi şi s-o întrebi dacă simte acelaşi lucru şi dacă vrea o relaţie cu tine, altfel o să fie mesaje aşa luni de zile şi nimic. Va rămâne ca în gară dacă ştii vorba aceea. Trucuri şi alte artificii nu sunt utile, ba chiar inutile complet. O să închei spunându-ţi că trebuie să fie simpatie comună, cuvinte frumoase şi dragoste în mod egal.
Multumesc foarte mult, FUNDA !
Daca nu o atragi degeaba stie, nu stiu de ce va declarati iubirea asa rapid zici ca sunteti fetite masculine, un mascul e de piatra nu femeie
Nu-i mai trimite mesaje pentru ca nu-i face placere. Faptul ca o iubesti esti strict problema ta.
Eu te sfatuiesc sa mai astepti deoarece este indecisa ori ii este teama... timpul va rezolva. conteaza sa fi acelasi si sa nu exagerezi cu mesaje frumoase sau ceva de genu deoarece iti este prietena foarte buna si se simte ciudat
Multumesc mult pentru sfat !
Da, dar ă ştii că trenarea nu e bună, nu îi spui din prima, a doua dar în a treia discuţie a 4 ori a 5 gata pentru că multe au impresia că sunt regine şi mari dive şi trebuie să te ţii după ele iar ele îţi dau cu flit în final. Dacă vouă vă place aşa e problema voastră să fi-ţi ţinuţi în şah. Vezi tu emanciparea asta a stricat generaţii de-a lungul timpului, lucrurile se schimbă în decursul anilor. Se pare că în rău s-au schimbat.
Ai rabdare cu ea, poate inca nu este pregatita pentru o relatie si nu stie cum sa reactioneze.