| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut TPU, am o mică problemă, eu sunt împreună cu o fată care are 16 ani și eu am 19 ani, și a-și vrea să mă mut cu ea, dar am auzit ca nu pot să mă mut eu cu ea dacă n-are 18 ani, dacă știe cineva dacă e ok să mă mut cu ea sau mai trebuie să aștept, vă rog să mă ajutați

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Până la 18 ani ai ei, poti avea probleme cu parintii ei, fiind minora.
Dar, ca idee, cine vă intretine, daca nu aveti un venit?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa fata in pace ca este minoră si o sa ai probleme cu legea, vezi ti de scoala si tu si ea lăsati prostiile.

| AndreiTudor1 explică (pentru darrio2007):

Păi amândoi lucrăm și n-a

| AndreiTudor1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mersi de răspuns?

| darrio2007 a răspuns (pentru AndreiTudor1):

Ce lucrati la varsta voastră?

| jucatorcumatzu a răspuns:

Salut daca vrei ma mut eu cu tine am 15 ani dar nu este nicio problema.

| Fandoenia a răspuns:

Doamne ferește, bine ca la vârsta aia am fost destul de inteligenta să nu pic în asa ceva și m-au ferit Dumnezeu și părinții mei. În schimb am întâlnit pe la 23 ani pe unu de vreo 42 care avusese o relație cu una cică minora gen ea avea 16 17 ani când a luat-o și a ***...o probabil primul, cine știe. Tipa s-a mutat cu el, având pana-n 30 de ani la vremea aceea personajul. Ideea este ca omul a rămas mai mult sau mai puțin și mai traumatizat decât era, pentru că acum e neinsurat, aia si-a luat pe altul după ce a ars-o cu el și ce a mai făcut el pentru ea și el și acum se plânge de sezonul ala din viața lui și da mai departe cu resentimentele lui. Sfatul meu: nu face prostia sa te muti la vârsta asta cu o fata de 16 ani doar! O sa sfârșești la fel ca el, iar nu toți au curaj sa o ia de la capăt sau sa rămână cu capul pe umeri.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vorbesti cu fata de 3 saptamani si vrei sa te muti cu ea?
https://www.tpu.ro/......-zile-dar/

Ai 19 ani, dar esti copil, iar ea si mai copila decat tine.
La 16 ani fata este minora si se afla sub tutela parintilor. Nu se muta nicaieri fara voia parintilor. Iar tu nici nu ar trebui sa incerci figura asta!

La 16 ani, prioritatea ei e sa termine scoala si sa ia BAC-ul.
Nu stiu ce munciti voi, dar cu siguranta veniturile voastre nu depasesc minimul pe economie.
Daca vrei sa-ti faci vreun viitor cu o fata (nu doar fata asta), asigura-te ca ati terminat amandoi scoala si ati luat BAC-ul. Doar asa ai siguranta ca veti gasi locuri de munca platite decent si va puteti construi un viitor.
Altfel, veti fi muritori de foame.