O amica razbunatoare nu iti este cu adevarat amica.Eu spun go for it! Daca nu faci acest pas tot ce faci este sa astepti si asteptarea nu ajuta tot timpul.
P. S:Inca un mic sfatulet, cand ii vei spune acelui baiat ca il placi spune-i ca nu il placi doar pentru aparente ci si pentru cine este el cu adevaratInseamna foarte mult aceste cuvinte, crede-ma
xoxo Vanilla
Nu, nu vorbi cu ea! s-ar putea sa fie genu care te minte si pe urma baga strambe. vbeste direct cu el si daca te va placea (adica oricum te va alege daca ii zici prima )poate ai sanse.
succes!:*
Nu ii spune ei ca probabil asa se va purta.incearca sa-i daid e inteles lui. e dragostea ta pentru el in fond, ea e in plus. oricum ai zis ca nu se suporta.
Incearca sa vorbesti cu prietena ta despre asta si sa ii explici ca si tie iti place de el la fel ca ei.Pentru ca sunteti prietena bune puteti apoi complota ca sa vedeti de cine ii place acelui baiat mai mult.Incearca sa transformi asta intr-un joc ca atunci cand una dintre voi sau amandoua sa fiti refuzate sa stiti ca macar v-ati simtit bine incercand sa aflati misterul
Lucruri ca acestea apropie doua prietene foarte mult(iti spun din proprie experienta)
Sper sa mearga totul bine si sper sa nu sufere niciuna dintre voi.
xoxo Vanilla
Dar gandeste-te si ea il place si el nu stie asta asa ca si tu poti spune.Eu zic sa ii spui pentru ca e mai important o prietena pentru un baiat care nici nu sti daca te place. Iar daca vezi ca el o place pe ea lasa-i iti vei gasi si tu un baiat. Dar e mai bine sa stie si ea asta, va mai fi prietena cu tine atata timp cat si tu respecti ca si ea il place si ea intelege ca si tu il placi si nu va veti certa pe el. I spune-ti amandoua si voi vedeti pe care o place dar eu zic ca e un capriciu mai sunt si alti baieti.fii fericita
Incearca sa vb ca prietena ta. daca este o prietena adevarata nu o sa te spuna si poate chiar o sa te ajute sa fi cu el.parerea mea.bafta
Pai : daca vezi ca te tot bate la cap cu el si alea alea spune-i ca si tu il placi. Daca ea ii zice, poti sa ii zici si tu lui despre ea, nu?
dar asta nu ar fi dragut
Stiti ea e mai razbunatoare as putea zice.Si daca o superi cu ceva spune tot ce i-ai putut zice sa tina secret.Si am omis sa spun ca o alta prietena de a ei i-a spus ca baiatul o place. Dar baiatul are un fel de istorie cu mine.In primul an in care ne-am cunoscut se tot uita la mine cand dansam si un prieten al lui mi-a spus ca ma place pe mine, apoi el a inceput sa il bata pe respectivul. Iar apoi am devenit prieteni.Si ne intelegem bine dar, nu stiu daca inca ma mai place soo.Cat despre ea mi-e cam frica sa-i spun.Multumesc pentru raspunsuri si voi da si o fundita celui care ma va lamuri mai bine.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.Baiatului nu prea as vrea sa ii spun deoarece se unfla foarte tare in pene ca vai il plac fetele.Eu nu l-am placut pentru cum arata ci pentru personalitatea lui. Dar ea cred ca il place doar pentru cum arata.Mama si tata il cunosc pe acest baiat si mama mereu imi spune:Uite ce imi place de el! E asa dragut!
Adica mama face aluzii. Dar sunt inca indecisa.