| Nothinglikeus a întrebat:

Am o mica problema :imi place de un baiat, dar lui ii place de alta fata ( cel putin asa mi-a zis). Sunt cam suparata. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Sa incerci sa ti-l scoti din minte, sa mergi inainte, ai sa vezi ca sunt si alti baieti care merita sa te iubeasca! Sigur nu te merita! Tu ramai aceeasi fata si poate cand va observa sensibilitatea si felul tau de a fi cat te face de speciala, va fi prea tarziu! Bafta si LA MULTI ANI!

| Criss003 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat. crying 3 ani am suferit dupa el. in vara vroia sa stea cu mine si vroia sa vorbim intre 4 ochii si dupa aia a gasit motiv. acum cateva zile l-am intrebat motivul. si mi.a zis ca il enerva ca jucam fotbal. lool! si din momentul ala urasc fotbalul si nu mai joc in viata mea. dar am reusit sa il uit. in sfarsit am pe cineva care ma apreciaza si ma iubeste. deci sfatul meu: nu il mai cauta asta daca o faci. lasa-l pe el sa o faca pentru ca va vedea ca nu il mai cauti si se va gandi ca nu mai simti nimic. si orgoliul baietilor.le place sa sufere vreo fata dupa el. ignora-l cat mai mult si vei vedea ca treptat treptat il vei uita. eu asa am facut. si mi-am dat seama ca simt ceva pentru unu dintre prietenii mei. sper ca te-am ajutat. si la multi aniwinking

| ChioruL14 a răspuns:

Sa fii suparata in continuare.

| CristiB93 a răspuns:

Iubita crede-ma ca nu merita sa mai stai dupa el,eu am facut tot la fel odata dupa o fata eu o placeam dar ea nu pe mine findca i placea de altu si am asteptat aproape jumate de an dar nimic nici nu ma baga in seama si atunci am zis gata, o las in pace si am gasit pe alta care m-a facut sa o uit si e mult mai buna decat ea in orice fel asa iti spun si tie sa nu mai stai dupa el pentru o sa suferi incontinuu dupa el cand o sa il vezi langa cealalta, mai sunt baiati poate chiar mai buni ca el crede-ma happy

| alexandru1991 a răspuns:

Sincer prin asa ceva trec si eu in momentul asta. Numai ca mie imi place de o fata si am primit cam acelasi raspuns. Acum sa revin la intrebarea ta cel mai bine ar fi sa treci peste ca nu cum sa il obligi sa faca ceva ce nu vrea. Cu sentimentele nu te joci asa ca mai bine arata-i ce pierdewinking. Mult succes si nu iti fa griji. Mereu va fi cineva si pentru tine!