| Alex780 a întrebat:

Salut TPU, am o mica problema in relatia mea. iubitei mele ii este foarte greu sa prinda hint-urile ca sunt excitat (ea stie ca am un libido destul de mare) oare chiar nu se prinde sau incearca sa evite ceva sexual (am mai avut contacte sexuale si e foarte ciudat pentru mine ca nu se prinde chiar daca suntem impreuna de 4 ani)

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare că are pe altul cu hint.

| ania a răspuns:

Probabil nici nu te prinzi ca și-ar dori sa va căsătoriți. Dacă tot va iubiti și sunteți împreună de 4 ani, cere-o de nevasta, căsătoriți-va și se prinde sigur ca vrei și sex. Fetele simt nevoia de căsătorie exact cum băieții simt nevoia de sex. Nu e cinstit sa ii ceri ce simți ca ai nevoie fără sa fii dispus sa oi oferi și onoarea de a fi soția ta. E fata deșteapta și care se respecta.

| MarianWLF a răspuns:

Problema nu e ca nu se prinde, problema ar fi sa te refuze des atunci cand vrei sa faceti, atata timp cat iti spune ok hai sa facem zic ca e in regula.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate la ea dorinta sexuala nu mai e asa mare...

| Violleta2022 a răspuns:

Poate este prea mica sa accepte sexul la varsta asta, sau poate are principii pe care si le respecta si nu vrea sa o faca cu oricine, oricand, sau inainte de a intra virgina in biserica.

Este bine sa nu-i mai dai hinturi si sa o intelegi, ca nu doreste sex cu tine din motive stiute de ea, sau impuse de parintii ei, ori de religia cu care este crescuta.

Vad ca ai 17 ani, deci mana dreapta ti-ar putea fi prietena ce ami buna, fiindca sexul al anisorii astia iti poate aduce probleme, tu fiind inca adolescent fara casa, masa, situatie financiara ca sa poti sa ai grija de o familie cu copilas.

Toti adolescenti aveti "pofte sexuale" la 16-17-18 ani, dar se poate sa "va usurati" si fara sex cu o fata, asa cum fac toti barbatii din lume, cand nu au partnera.

| dullcat a răspuns:

Buna.In ce constau aceste indicii? De ce nu comunicati pur si simplu, intr-o maniera sincera si deschisa despre asta? E mai productiv si eficient decat sa astepti sa iti citeasca ea gandurile sau sa iti intepreteze gesturile fizice asa cum te astepti tu.

| Alex780 explică (pentru dullcat):

Pai am mai comunicat problema asta in trecut. Mie unu nu mi-ar plăcea sa mi se scoată ochii cu asta

| dullcat a răspuns (pentru Alex780):

Pai in ce sens? Sa ti se scoata ochii inseamna sa ti se reproseze de obicei anumite lucruri sau comportamente in mod pasiv agresiv, nu sa ti se repete niste chestii pe un ton normal.Adica, mna, voi stiti cum vorbiti si cum tratati anumite subiecte.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai spune-i ce și cum, nu e vreo vrăjitoare sa îți ghicească ție daca vrei sau nu sex.
Comunicați, expuneti-va dorințele sau stați așa, acumulând frustrări și gânduri gen "oare de ce nu știe?"
Bafta!

| Alex780 explică (pentru Hyperion7):

Am mai avut discutia asta cu ea in trecut, deja mi s-ar parea culmea sa trebuiasca sa discut despre asta mereu

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alex780):

Poate o face intenționat, tu faci ce spune ea sau mai uiți anumite detalii?
E posibil sa facă asta doar pentru a fi mai atent pe viitor

| Alex780 explică (pentru Hyperion7):

Totul e ok, pur si simplu e ciudata faza asta

| Hyperion7 a răspuns (pentru Alex780):

Eu înțeleg, dar na, trebuie sa ai răbdare, cu cât îți pierzi cumpătul mai ușor, cu atât ești mai predispus să nu mai vezi... nirvananail biting

| NikiNikisor a răspuns:

Buna, in calitate de femeie iti spun sincer, ca nu avem chef mereu de sex, nu trebuie sa fii doar tu excitat, trebuie sa fie si ea, in loc sa ii dai "hint-uri" du-te si șoptește-i la ureche ce ai vrea sa ii faci?