anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema. Mai demult am zis unei fete ca o plac si m-a refuzat dar acum nu o mai plac si ea a barfit peste tot asta si acum toata lumea crede ca o plac si acum ma inteleg f bine cu o alta fata si imi place de ea si cred ca si ea ma place pe mine dar oare crede ca inca imi mai place de prima fata? Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

In primul rand exact ce spunea si Mikyyyyx, nu o mai baga in seama pe fata care nu o mai placi. Prietenii vor observa acest lucru si te vor lasa in pace, iar cu fata pe care o placi incearca sa fii mereu cat se poate de sincer astfel ea va capata incredere in tine si daca se vor mai auzi zvonuri cum ca tie iti place de cealalta, ea nu le va crede big grin

3 răspunsuri:
| Xenia16 a răspuns:

A doua fata, daca te place te va crede pe tine. Nu toate barfele din jurul ei. Totul va fi bine daca te crede pe tine

| Constantin112 a răspuns:

Nu mai vorbi cu fata care nu o mai placi, nu o mai baga in seama deci nu ii mai da importanta si cu fata cu care te intelegi bine acum iti recomand sa ii zici adevarul ca nu mai ai nici o treaba cu fata din trecut si ca acum ea conteaza pentru tine cel mai mult si niciodata sa nu te iei dupa gura lumii pentru ca lumea vorbeste numai de rau ca sa nu fi tu impreuna cu fata pe care o placi acum stiu cum e mi s-a intamplat si mie asta acum doi ani.

| Mikyyyyx a răspuns:

Daca nu iti mai place de prima fata nu ai motiv sa-ti faci probleme.Nu o baga in seama si nici nu te stresa sa spui intruna ca nu-ti mai place de ea, ca majoritatea o sa inteleaga pe invers.Comporta-te normal, nu ai nimic de ascunswinking