Pai ce are ca numa dezbracat. daca mama ta are ceva de comentat i arati "ia tu m-am ****"!
Si care e problema, ca o faci sau ca stie mama? ... ii spui "mama, eu asta sunt, am si eu pasarelele mele, ma simt relaxat in baie numai daca sunt dezbracat; ai vreo problema cu asta?"
Foarte tare intrebarea, geniala chiar . sfatul meu e sa incerci sa faci treaba cea mai mare prin niste boscheti, acum cat e iarna.oi mai vrea sa stai dezbracat in conditiile astea? iti urez multa bafta }{
Da pai nici eu nu ma cac imbracata.ar fi pacat. dau si eu jos pantalonii, chilotii. ***
asa bine am ras la intrebarea ta ))))
Prietene
iti dau un sfat
mai bine iti faci o gaura in fund la pantaloni
ca sa nu te mai dezbraci nu de alta:
Succes!
Incearca sa nu te mai caci dezbracat.Ca o sa iti vina in minte o prostie.Si nu va fi bine
Pai asta numesti tu probema mica? Ma-ta crede ca te masturbezi tot timpu...si tu nu poti sa te caci decat in pielea goala?
Caca-te dezbracat ca doar nu esti animal ca sa nu poti sa porti haine )))))
Nu te mai caca pe veceu. Poate nu iti place veceul ca iti gadila curul )))))sau poate vrei sa te mai vezi dezbracat ))))))))
Pai lamurestei mamei tale situatia ca nu te poti caca decit dezbracat si ea o sa te inteleaga. mai este o varianta: incearca sa te duci la un psiholog, poate el te va ajuta... Bafta
Ce doamne....cum s au poti sa te caci imbracat? eh....atunci ia un ceai de cacare )) si incearca cu haine.
anonim_4396 întreabă:
andreirobert15 întreabă:
Ioana4578 întreabă: