| orlandoene a întrebat:

Am o mica problema! Nu pot sa ma cac decat dezbracat, ce sa fac?(mama crede ca ma masturbez mereu)

22 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Eu tot nu intelegstraight face
Maica-ta te urmareste la baie sau cum?laughing

| Honeybunny a răspuns:

Pai ce are ca numa dezbracat. daca mama ta are ceva de comentat i arati "ia tu m-am ****"!

soothe
| soothe a răspuns:

Si care e problema, ca o faci sau ca stie mama? happy... ii spui "mama, eu asta sunt, am si eu pasarelele mele, ma simt relaxat in baie numai daca sunt dezbracat; ai vreo problema cu asta?"

| Izma a răspuns:

Te caci pe tine cu stropi rolling on the floor)))

| eulliric a răspuns:

Foarte tare intrebarea, geniala chiar rolling on the floor. sfatul meu e sa incerci sa faci treaba cea mai mare prin niste boscheti, acum cat e iarna.oi mai vrea sa stai dezbracat in conditiile astea? iti urez multa bafta }{

| ruginiz a răspuns:

Da pai nici eu nu ma cac imbracata.ar fi pacat. dau si eu jos pantalonii, chilotii. ***
asa bine am ras la intrebarea ta rolling on the floor))))

| BaNnGi a răspuns:

Prietene
iti dau un sfat
mai bine iti faci o gaura in fund la pantalonismug

ca sa nu te mai dezbraci nu de alta:
Succes!

| AnduZy a răspuns:

Incearca sa nu te mai caci dezbracat.Ca o sa iti vina in minte o prostie.Si nu va fi bine big grin

| TheAshen a răspuns:

Te caci gros?laughing

| ChristinaO a răspuns:

Si totusi... daca tu esti dezbracat, in baie, mama ta ce cauta acolo!?

| Sasha22 a răspuns:

Oookstraight face.pai, explica'i situatia.va intelegewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica sa-ti faci necesitatile fiziologice.acilea vad ca te c.i pe tine.iar cu laba stai bine?

| Bogatasul a răspuns:

rolling on the floor

| myhaelamar86 a răspuns:

Pai asta numesti tu probema mica? Ma-ta crede ca te masturbezi tot timpu...si tu nu poti sa te caci decat in pielea goala?

| rTurcoaz a răspuns:

Caca-te dezbracat ca doar nu esti animal ca sa nu poti sa porti haine laughing)))))
Nu te mai caca pe veceu. Poate nu iti place veceul ca iti gadila curul laughing)))))sau poate vrei sa te mai vezi dezbracat laughing))))))))

| rTurcoaz a răspuns:

Ohhh am ras cu pofta rolling on the floor)))

| Engür a răspuns:

Brooooo

| Sonnyblack a răspuns:

Pune-ti un pampers, asa nu va mai trebui sa te dezbraci.

| MimiValik a răspuns:

Pai lamurestei mamei tale situatia ca nu te poti caca decit dezbracat si ea o sa te inteleaga. mai este o varianta: incearca sa te duci la un psiholog, poate el te va ajuta... Bafta

| Axel22 a răspuns (pentru MimiValik):

Si la psiholog sa zica : ''Bah, am venit aici ca tu sa ma inveti cum sa ma cac fara sa stau in pielea goala laughing''

| Pandiii a răspuns:

Ce doamne....cum s au poti sa te caci imbracat? eh....atunci ia un ceai de cacare laughing)) si incearca cu haine.