anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema. Sunt cu prietena mea de 4 luni jumate. Problema e ca atunci cand o pipai in zonele intime, ea ma refuza si imi spune ca sunt pervers. Dc? Am uitat sa spun, ea are 18 ani si eu 19 jumate. Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| Z6 a răspuns:

I-ai facut o parere proasta despre tine.
Nu ar fi trebuit sa o iei asa de tare, daca tu iti doresti ceva cu ea in pat si ea nu. trebuie sa astepti. Nu este pregatita, i se pare prea devreme. poate nu vrea sa regrete mai tarziu, da-i timp sa se gandeasca bine! Cand faci sex nu e ca si cum ai merge pe strada..iti asumi niste lucruri! Esti norocos sa ai o fata care se lasa asa greu..asta e un semn ca gandeste!

8 răspunsuri:
| Mariab94 a răspuns:

Ai rabdare cu ea poate nu e pregatita

| crissu2314 a răspuns:

Poate ea crede ca vrei sa faceti ceva sau ca se poate ajunge la altceva si nu se simte pregatita. Incerca sa vorbesti cu ea cat mai deschis si sa incerci sa o intelegi. Bafta
Funda

| llljk a răspuns:

Păi e o fată serioasă nu se lasă pipăită aşa de uşor, e un lucru bun. Nu grăbi lucrurile mai aşteaptă!

Dacă ai de gînd să ai o relaţie trainică cu ea merită să faci sacrifici, să o iubeşti, apoi toate vor veni de la sine.

Dacă vrei doar aventură şi vezi că ea e aşa, depărtează-te şi caută una dornică de aventuri de genu ăsta.

| bubulina76 a răspuns:

Inseamna ca stie ce vrea de la viata si nu se lasa asa de usor "pipaita", dar nu ezita sa vorbesti cu ea ca poate nu este pregaatita, dar la 18 ani... si aveti 4 luni impreuna nu ar trebui sa faca asa, dar daca tu vrei doar o aventura cu ea mai bine pune punct relatei... sau poate iti spune ca esti pervers din anumite motive happy

| relian a răspuns:

Dai liber frate ca nu e de bine. Fata respectiva o sa faca sex doar daca o iei de nevasta si atunci face doar sa aiba copii.Asa ca sper sa nu te pricopsesti cu o asa podoaba la cata ta.Adica daca o pipai spune ca esti pervers.Pai eu ii spuneam pa si la gara din secunda 2. Pipaita nu, sex nu dar ce vrea? Doar asa sa fiti frati? Naspa de tot.Dar na acum fiecare cu cel doare.

| mona a răspuns:

Te refuza pentru nu e pregatita sa treaca la etapa urmatoare

| Azµre a răspuns:

Păi ești pervers, fata poate nu vrea sau nu se simte în apele ei. Nu are încredere în tine! e logic la câți disperați sexual sunt pe planeta asta!
Nu o mai pipăi!

| Ionescu_Catalin_1992 a răspuns:

Terminati cu sfaturile fetelor.Ca is degeaba.De acum cand iti spune ca esti pervers spune-i sa isi dea chiloteii jos sa ii arati cu adevarat.Si dupa 4 luni jumate veniti cu vorbe gen nu are incredere in el sau are o parere proasta despre el.Ce naiba i-a tinut 4 luni jumate impreuna? Bafta! Fetelor va rog eu mult abtineti-va de la chestii de genul, nu de alta o sa ajungeti sa umblati voi dupa noi.hee hee