Probabil nu ai avut o tinerete fireasca, cu chefuri, cu baieti si jocuri si saruturi, emotii, satisfactii.
Sau acum nu esti foarte multumita de relatia intima din casnicie. Daca ai fost prea cuminte inainte, si nu ai avut destula experiente erotice, este foarte posibil ca aceasta sa fie cauza.
Sau ai avut pe cineva anterior casniciei, cu care a fost mai bine decat cu sotul. orice e posibil.
Oricum, sigur exista un dram de frustrare calitativa in viata ta intima.
Daca persista si mai ai si alte probleme, ma poti contacta si in privat.
asa este, doara ca unele se fac ca nu stiu despre ce este vorba, poate poate se baga careva
Ai intuit gresit ce voiam eu sa spun. Poate avea "somn in stare de veghe", si poate dialoga constient cu personajul din vis. in felul acesta poate afla mult mai multe decat poate afla din teoiile abracadabrante ale sfertdoctilor de Net.
Ai ceva probleme acasa si cel mai probabil nu esti implinita cu actualul sot, si atunci subconstientul tau lucreaza.
Incearca sa nu te mai gandesti la nimic inainte sa adormi, ca poate si din cauza ca inainte sa adormi te gandesti la acel vis il ai iar.
| qwerty213 a dat un raspuns pe care vi-l doriti; dar adevarul este in cu totul alta directie. mai cautati, mai studiati si poate, intr-un final o sa descifrati subtilitatea acelui vis!
Parerea mea e ca daca ai face mai des sex cu sotul, nu ai mai visa alti barbati, ai o dorinta asculta catre un alt barbat si iti doresti sa simti placerea cu altcineva.
E ceva in subconștientul tău. Probabil soțul tău nu este sufletul tau pereche. Poate il vei gasi pe acel bărbat. Nu se știe niciodată.
laur1OOOGB întreabă: