Salut,ai mare grija cum scrii,dar sa trecem peste asta k nu ne doare pe noi de asta,sa trecem la subiect.
Ok... icearca sastai prin preajma ei un timp,te mai apropii de ea, gasesti un subiect sa vorbesti cu ea, o faci sa rada, sa se simta bine, si daca poti sa o inviti la un suc de vreo2-3 ori te mai apropii de ea(psihic) si daca spui ca iti place de ea, o intrebi daca vrea sa fie prietena ta si in functie de raspuns si caracter vezi daca ii place si ei de tine, daca nu, o intrebi daca vrea sa ramaneti amici. Stiu e usor de spus dar e mult pana la prima "intalnire" crede-ma, la mine a functionat hai ceau sper ca te-am ajutat.
Buna.
Pai tu daca esti baiat si daca iti place de ea, vorbeste cu ea..Si fa primul pas, ca na esti baiat doar
Spune-i ca iti place de ea etc.Da-te in vorba cu ea, si vezi cum iti vorbeste, apoi incerca s-o mai inviti in oras pe undeva. Apropie-te de ea
Bună!
Eu cred că tipa te place şi a început să se dea la tipul ăla să te facă gelos şi a fugit atunci pentru că s-a simţit ruşinată de gestul brusc, probabil ea fiind mai timidă, sau pur şi simplu s-a supărat crezând probabil că şi tu o consideri o fată uşoară asemeni bădăranului ăluia.
RRSecularHumanist întreabă: