| Erik_7239 a întrebat:

am o prb, m-am impacat cu fosta prietena dupa 1 luna de despartire, totu bine si frumos si pana azi cand imi zice, ca timpu acela in care am fost despartiti sa departat de mine, si a avut un mic gand de despartire, cum pot sa fac sa se apropie de mine, tin la ea f mult si nu vreau sa ne despartim, ofer FUNDA pentru raspunsul care ma ajuta

3 răspunsuri:
| Dianna_9215 a răspuns:

Pai intreab-o de ce s-a departat de tine in acel timp si spune-i si ei ceea ce ne-ai spus noua ca tii mult la ea, ca nu vrei sa o pierzi ...chestii de genu. Si daca nu o sa o impresioneze asta incearca sa iti petreci mai mult timp cu ea, sa ii dai mai multa atentie ...insa nu in asa fel sa fii stresant happy. Sper ca am ajutat. Funda?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Din moment ce ati avut deja o ''pauza'' in care ati stat despartiti, e normal ca s-a indepartat de tine.Depinde si de ce v-ati certat!
Oricum, pauzele in relatie nu sunt deloc bune si prevestesc un final rapid!

| Happyness a răspuns:

Pai pauzele intr-o relatie te departeazawinking si eu am facut asta cu fostulwinking o luna si ceva 2 eram si plecata in spania si cand am venit acasa m`am impacat cu el dar i-am zis ca oricum nu va merge ca m`am dep de el si ne-am desp definitivwinking