Aparent ba da, e vorba de chestua de sange in.
Fii barbat si intreab-o, ori reusesti ori nu te mai amagesti, oricum e mai bine decat asa.
Metodele clasice dau cele mai bune rezultate. Cumpara-i cate o floare, ciocolata cand vine, invit-o la o cafea, suc sau ce beti voi. Cand mergi cu ea pe strada incearca sa o iei de mana. Daca ii spui direct in fata, stii mie imi place de tine si ea e mai pudica nu e prea ok.
Un sfat?
Poate daca ai avea sange in... i-ai spune ei ca o placi si nu prietenei ei?
Prietena ei vazuse ceva ciudat si m-a intrebat daca o plac sau nu. (asta nu am mentionat in intrebare). Prietena ei l-a intrebat si pe prietenul meu cel mai bun daca o plac pe ea, dar el m-a aparat si a spus ca nu stie . Nu e chestia de sange in., dar nici nu stiu cum poate reactiona.
God
Aparent ba da, e vorba de chestua de sange in.
Fii barbat si intreab-o, ori reusesti ori nu te mai amagesti, oricum e mai bine decat asa.
Te place un pic, altfel nu ti-ar fi acceptat atat de mult prezenta in preajma ei, nu ramanea singura cu tine acasa, nu iti spunea secretele acelea
Eu zic ca ar trebui sa ii spui ca o placi, dar cand sunteti doar voi doi. In public s ar putea rusina, nu stii cum ar putea reactiona. Merita sa incerci