| andyspuneda2000 a întrebat:

am o prietena de 15 ani, iar peste o saptamana implinesc si eu 15 ani,nu stiu cum sa o intreb,vreau de ziua mea sa mergem la hotel si sa ne incepem viata sexuala,dar nu stiu cum sa ii propun acest lucru,pare putin jenant, si vreau sa ii spun fata in fata nu prin mesaje."OFER FUNDA"

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai facut o mica greseala. varsta legala si medicala potrivita este 18 ani, deci nu aveti ce cauta acum, trebuie sa mai asteptati inca un pic. Pana atunci, va veti cunoaste mai bine, veti creste suficient incat sa nu aveti probleme de sanatate si veti avea si o relatie suficient de buna incat sa nu fie nevoie sa ii spui, sa vina de la sine. Doar putintica rabdare, trei ani trec imediat daca relatia este una adevarata si care merita sa ajungeti la sex.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Problema este ca nu exista vreun hotel permite minorilor sa faca rezervare, ori faceti la tine acasa cand nu sunt parintii sau rogi un prieten sa te ajute

| MidnightR a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Menage a trois? Crezi ca vrea din prima laughing?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru MidnightR):

Ma refer sa apele la un prieten sa ii lase la el acasa, dar nici sugestia ta nu suna rau

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunteti mici, si nu aveti o relatie completa, daca tu deja iti faci planuri cu ea intr-o saptamana, fara sa te fi sfatuit cu ea inainte.
Apropo, la 15 ani nu poti inchiria o camera la hotel.
Parerea mea este sa o lasi balta, e prea devreme, si prea mare dorinta asta a ta.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu exista hotel care sa permita minorilor sa se cazeze.
15 anisori e varsta prea mica pentru inceperea vietii sexale, nu cred ca sunteti pregatiti din nici un punct de vedere.Lasa asta peste 2-3 ani.
Poti duce fata la film, la o pizza, puteti iesi in parc... sunt atarea variante...

| Oana92 a răspuns:

Da-i pace, sunteti prea mici pentru asta. Mergeti la film, nu la hotelwinking

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Dupa parerea mea e sa fii direct."maricico,eu te iubesc mult si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa trecem la nivelul urmator pentru ca sentimentele mele pentru tine au depasit orice limita",in timp ce o saruti pe gat. Daca zice ok, o bagi in pat, daca zice nu, zice nu, mai sunt fete stai linistit!

Răspuns utilizator avertizat
| AlinuTza2004 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa mergi intr-o excursie de ziua ta, iar cand ajungi la hotel mergi la baie si ii spui sa te astepte, dupa 2 minute iesi doar cu cauciucu si ii zici ce ai pe suflet, merge la sigur.

| AidaChrn19 a răspuns:

Asta poate iesii naspa. Si eu fac aproape 16 ani si am avut un iubit mai mare ca mine. si ma tot enerva cu faze de astea ( eu nu eram de acord, minim 17 ani. dupa aia vedem laughing ) Si m-am despartit de el. Plus ca dupa aia au inceput certurile. etc. Faci cum crezi si asta depinde cat de bine iti cunosti iubita. happy

| DobbieBoo a răspuns:

Nu este nevoie de funda :-) Gaseste-ti timp sa o scoti in oras, la un suc, o pizza sau ceva dulce, si ai grija sa nu fii in public. Va fi, intr-adevar, jenant. Sugestia mea? "Stii, cred ca am ajuns la varsta potrivita pentru a face pasul urmator. Ti-ar placea sa ne incepem viata sexuala?" Ceva de genul. Sper sa iti iasa. :-D

| MidnightR a răspuns (pentru DobbieBoo):

Crezi ca daca o imbuna cu mancare ii va cadea in brate?

| andyspuneda2000 explică (pentru MidnightR):

Aici nu ai inteles, el se refera la cum sa o abordez nu sa o "pacalesc".