Lăsa-ți-l fraților Ce vă tot luați de el că are 12 ani? Ce dacă, măcar e cu capul pe umeri ( adică nu e genul cu "hei am dezvirginat-o pe una am 12 ani etc."), nu ca alții. Eu zic să încerci să nu o mai minți ..cum să-i câștigi încrederea? Eu zic că trebuie să o iei încet, să îi spui adevărul și să o convingi că acela este, ușor o să i-o recapeți . Altă idee n-am. :/
Am mai spus pe aici,minciuna nu este un lucru bun,indiferent de situatie.
Voi sunteti cam micuti,termeni,,iubire'',,, dragoste',, relatie'',,, sarururi' nu va sunt cunoscuti in adevaratul sens al cuvantului.De aici si incertitudinea voastra.
Deocamdata puteti fi doar amici, mergeti in parc, invit-o la o ingheta, suc sau cu bicicletele.
Puteti pleca sau veni impreuna de scoala sau sa va faceti lectile impreuna.Va puteti ajuta unul pe altul. Asta daca si parintii sunt de acord, pentru ca asta presupune prezenta in casa unuia dintre voi.
Ai 12 ani, ai timp nu te omora cu fetele de acuma, vezi-ti de scoala, ai timp dupa liceu de ele
Fii deschis cu ea si demonstreaza-i ca esti sincer.Dar nu are rost, fiindca ai 12 ani acum ar trebui sa-ti vezi de scoala nu de iubite!
HappynewCenusa întreabă: