anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietenă mai mică de înălțime decât mine cu 20cm.Mi-a spus ca e pregătită să o sărut,dar aici e marea problemă. Nu știu cum să o sărut, și m-am gândit ca dacă las totul de la sine va.ieși un rht.Va rog ajutati-ma, dau fundă!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi cazul sa procedezi precum indeamna Eminescu in poezia lui "De ce nu-mi vii". ""O, vino iar în al meu brat,
Sã te privesc cu mult nesat,
Sã razim dulce capul meu,
De sânul tãu, de sânul tãu!

Ti-aduci aminte cum pe-atunci
Când ne primblam prin vãi si lunci,
Te ridicam de subsuori
De-atâtea ori, de-atâtea ori?""
Vei constata ca poate iesi si altceva.big grin

6 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Te apleci, tii capul intr-o parte ca sa nu va dati nas in nas si ii dai un sarut frantuzesc si lung. eventual, ii pui si mainile pe obraji.

apropo, nu are legatura cu intrebarea.ce zodie sunteti? tu si ea?

| Biu009 a răspuns:

Si iubitul meu e mai mare decat mine cu vreo 20 de cm si nu e nicio problema cand ne sarutamlaughing Eu ridic privirea spre el si el apleaca capul spre mine, nu e deloc complicat

| MarcelAbagiu a răspuns:

Spune-i „uite păsărica!" în timp ce-i arăţi cu degetul spre o zonă din spatele ei. Când ea se întoarce, te pui repede în postura de slav-squat şi când îşi întoarce capul înapoi spre tine îi bagi limba-n gură. 60% din timp funcţionează tot timpul. Dacă nici aşa nu poţi, găseşti tu prin pieţe cumva nişte cloroform. Succes!

| LoveSleep a răspuns (pentru MarcelAbagiu):

Grozav răspuns.
Totuși, te cheamă Marcel sau Marce?

| kandaraki a răspuns (pentru MarcelAbagiu):

Super ai zis!

| Marusky_Maryo_2000 a răspuns:

Lasa totul de la sine. totul va fi ca o magie laughing 100% ai mai vazut (porumbei) pe strada facand asta. Si eu am o colega care se saruta cu toti baieti din scoala. Si nu are deloc experienta laughing // Lasa sa vina de la sine. sau daca nu cauta pe youtube > How To Kiss! happy
FUNDA?