Mai bine cumperi un trandafir rosu si o saruti dupa ce il daruieste prietenei tale..va intelege singura mesajul:*
Buna.Pe mine toti baietii care au vrut sa fie cu mine m-au abordat cu intrebari clasice,,Vrei sa fii cu mine?";,,Vrei sa fii iubita mea?". Acum ca ma gandesc.Mi-ar placea foarte mult,sa vina un baiat la mine cu un trandafir rosu,sa imi spuna in timp ce imi da parul dupa ureche:,, Esti speciala, chiar imi doresc sa fim impreuna." si sa ma sarute. Ar fi un gest foarte frumos din partea ta, este ceva scurt, dar inseamna mult. Succes cu ea:*
Tocmai asta am vrut sa mentionez in postare , nu vreau sa par insensibil, vreau sa ii arat ca eu nu sunt ca ceilalti Mersi! :*
Lasa-te de net, nu e de tine! Pentru binele tau!
Ce sa ii ceri?
Cand va intalniti, intra tu primul in vorba cu ea, despre orice subiect vrei tu.La sfarsit, cand plecati acasa sau unde se duce fiecare, cere-i numarul de telefon cu pretextul ca vrei sa mai discutati.A doua zi sun-o si intreab-o daca doreste sa va vedeti.Cumpara-i ceva(un buchet de flori, o ciocolata, etc)iar cand va vedeti da-i ce i-ai cumparat si explica-i ca o placi.Nu trebuie sa-i zici ca vrei sa fii cu ea, in continuare lucrurile vor merge de la sine.
HappynewCenusa întreabă: