Atat tu cat si prietena ta ar trebui sa stiti in ce mod si prin ce mecanism se poate crea/forma o sarcina. In cazul in care dupa respectivul "accident" au urmat 2 menstruatii probabilitarea de a exista o sarcina teoretic se poate exclude. In alta ordine de idei pentru a se forma o sarcina este nevoie ca obligatoriu sa existe un ovul viabil care sa fie fecundat iar pe urma acesta sa se "inradacineze" prin procesul de nidatie, astfel realizandu-se implantarea in endometru (captuseala uterului). Daca nu se produce nidatia, atunci se va elimina intotdeauna in mod obligatoriu endometrul din organism prin menstruatie. Din acest motiv se considera ca INTOTDEAUNA O MENSTRUATIE care se desfasoara conform celor anterioare (ca timp, cantitate, culoare, flux de eliminare etc.) reprezinta GARANTIA ca in proportie de 99, 99% in ciclul menstrual anterior nu s-a format si nici nu s-a instalat o sarcina. Se poate afirma ca in conditiile descrise in intrebarea ta raspunsul este unul singur; NU POATE FI INSARCINATA deci nu trebuie sa aveti nici un motiv de ingrijorare. Multa sanatate.
Dap. eu zic sa te duci repede sa faceti avort asa am patit si eu si acum trebuie sa sterg la cur un copil de 2 ani ai grija data viitoare pune 2 balonase
HappynewCenusa întreabă: