anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema aiurea. din punct de vedere. deci 1.Sunt virgin. cand ma masturbez se pare ca 30 sec. nu trec si ejaculez sufar de ejaculare precoce. si ex. daca voi face sex voi suferii pentru. ca am citit pe mai multe site-uri ca s-ar putea sa nu... din pacate (ma masturbez in fiecare zi... ) am rezistat 9 zile si se pare ca dupa ce am incercat parca 1-2 min a fost. ps de fiecare data vizionam anumite filme.
idea este ca sunt jenat si ca daca voi incepe viata sexuala sa nu am problema ca ejaculez dupa 30 sec... asta ma tem imi puteti spune un remediu sau orice alcv ma poate ajtua ps nu pastile sau prosti de cumparat ca am citit ca au afectat foarte tare pentru ca au luat anumite chesti. si nu as vrea sa merg si la doctor pentru problema asta... (ps ma masturbez de 3 ani. deja am 14.)

Răspuns Câştigător
| sticla09 a răspuns:

Hai sa te linistesc un pic. tine cont ca masturbarea e mai "naspa" decat actul sexual in sine. asta inseamna ca atunci cand vei trece la treaba (probabil pe la 25 de ani), numai cat o sa ti-o ia aia in mana 2-3 secunde si vei ejacula.

5 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Du-te la un psiholog domne de 3 ani?laughing in fiecare zi? I don't want to see

| zone3 a răspuns:

La 14 ani esti destul de mic. In timp v-a dura mai mult. Incearca sa te abtii. Sau sa te masturbezi o data/ de doua ori pe saptamana. Oricum, cand "faci treaba cu altcineva" e altceva.

| Braaaaaaaaa a răspuns:

Fugi si impusca-te, ai probleme.

| AlexBytheway a răspuns:

Frate, ca sa treci peste. cand te masturbezi esti doar tu, cand esti cu o fata nici nu te atinge si ejaculezi. laughing

| cocutza123 a răspuns:

Doamneeeeeeee :O ai turbat serios rolling on the floor