Nu e adevarat ca nu o sa mai poti face copii
e doar varsta cunosc multi baieti de varsta ta
ai grija sa nu devina un obicei
...
Las-o mai usor, ficior, tu o zapacesti. Eu am inteles ca te simti bine, dar nu-i da in cap zilnic, las-o, c-o sfarsesti de naduf. Tu vrei sa ajungi cu clopotele mai lungi ca funia? Pai, ia stapaneste-te. E grav ceea ce faci tu, normal ar fi sa te mahilesti de 4 pana la 5 ori pe luna, ori tu bati recordul...cred. Ar fi bine sa te lasi de meserie, asta daca nu vrei sa ai de-a face cu ejaculari precoce, sau chiar impotenta. Ori daca esti impotent, nu mai faci copii, asa-i? Da, asa-i, coiosule.
A mai fost o intrebare de genul asta si am raspuns la fel :
MASTURBAREA, o problema de luat in vedere foarte serios. Masturbarea nu numai ca aduce probleme sanatatii, ci si psihice. Practic iti forteti fizicul si psihicul sa faca ceva ascuns, care nu-l poate vedea, care nu-l poate face asa cum este in realitate, daca te masturbezi des, o sa ajungi sa te inchizi intr-un loc unde vei considera ca va fi doar al tau si nu vei lasa pe nimeni sa intre in el. Uiti sa mai iesi in lume sau cu lume, uiti sa mai gandesti in mai multe domenii ( cand vine vb de sex), incepi sa te comporti diferit fata de cum erai odata, si multe altele care nu-ti fac decat sa-ti distruga psihicul.
Stai omule linistit ca poti sa faci copii (asta bineinteles daca ai cu cine :d). si sa stii ca nu e ft des daca o faci o data sau de 2 ori pe zi... adica daca asta e media e bine... si daca ai descoperit masturbarea de un an o sa vezi ca o sa urmeze perioade in care o s-o faci si de 7-8 pe zi
in concluzie, stai linistit si nu te mai ingrijora de chestia asta
hai salut si noroc in continuare!