Pai parintii tai sunt cam "talibani". adica la 17 ani nu mi s-ar parea anormal ca o fata sa aiba un prieten. incearca si tu sa le explici dar dupa cum zici tu aici nu ai cu cine vorbi. ai utea sa-i intrebi odata "da cand o sa fiu pregatita, la 40 de ani?"
M-am certat de multe ori pe acest subiect, dar imi spun de scoala etc. De aceea caut solutii ca ei sa nu afle sau ceva
Pai vorbeste cu parintii despre asta si spune-le ca si alte colege din clasa ta au prieten( daca chiar au) si spune-le si despre baiatul de care iti place. Mie parintii mi-au spus ca voi putea avea prieten pe la 16-17 ani chiar nu inteleg de ce ai tai nu te lasa pentru ca la varsta de 17 ani e si normal sa ai prieten! Sper ca te-am ajutat!
Bine da acum esti in vacanta. nu stiu cum sa mai gaseasca vrajeli? par tipul de parinti a dracu (scuze expresia) care vor sa fii cea mai cuminte si cea mai linistita fata posibila. presupun ca nici pe-afara nu te lasa sa te duci cu fetele in oras. ai 17 ani, inca 1 an si esti majora, si ei tot au impresia ca nu stii ce e bine si ce-i rau?
Vorbeste cu prietenul si explica-i faptul ca parintii tai sunt exigenti si nu poti avea o relatie normala, decat pe ascuns. Daca nu accepta, mai ai rabdare pana cand parintii tai vor fi de acord