Cu bani nu cumperi decat d-alea usoare. Ce ti-a iesit in cafea ti-a iesit asa pentru ca te-a vazut mai fraier si s-a gandit ca o sa mai scoti niste parale ca sa te "dezlege".
Singurul care te poate ajuta esti tu insuti. Nu te mai vaicari, gandeste-te ca esti puternic, esti destept, arati bine. Invata cum sa vorbesti cu fetele, pune niste muschi pe tine, imbraca-te frumos si curat. Iesi la joc, vorbeste cu ele si vei gasi si tu pe cineva.
Vad ca ti-am mai raspuns, dar in loc sa te apuci de treaba, continui sa pui intrebari aici. De ce nu intri intr-o relatie cu "pisi", ca pare interesata? Si cea din autobuz, incearca ce ti-am raspuns acolo, poate iese. Un barbat adevarat trece la FAPTE!
Ar trebui sa nu te mai plangi si sa nu mai apelezi la chestii tampite din epoca de piatra. Ghicitul in cafea e o tampenie. Daca esti disperat nu o sa ai in veci o prietena. )
Nu e chiar așa rău, asta înseamnă că prietenul acela nu îți e prieten, ci doar un profitor. Referitor la fete, este greu. Dar poți să găsești pe net. E mult mai simplu și nu implică timiditate. Baftă!
Acceptate asa cum esti omule, da iubiea din telenovele semn ca baieti devin muieri sunt fantezii, eu vreau sa simt in brate curve pana mor tu ce vrei fantezii? cu iubire, sunt doar interese materiale omule uitate in jurul tau, ce preferi sa stii cu una care sta din interes sau singur, liber sa mergi la prostituate?
Pari foarte prost. fetelor nu le plac baietii prosti. opreste-te din a fi prost.
Am avut si eu asemenea problema Timiditatea cea mai urata boala a celor mai slabi si care se considera mai urati mai deslipiti de lumea reala. care traiesc in jocuri care nu au curaju sa apara in fata unei fete..pai eu iti recomand sa treci la lupta. daca 1 zice nu treci la a 2 daca a 2 zice nu treci la a treia si tot asa daca a o mia zice da treci la treaba eu am avut asemenea problema dupa am dat lovitura cu una de 18 ) si am 13..deci Bafta in ati gasi perechea si gandeste la ce ar face idolul tau din filme(actorul tau preferat)si fa la fel Funda?
In fine daca nu ai inteles nu am platit chicitoarele sa.u curve.le am platit un prieten sa ma as
Am incercat sa vorbesc cu ele si imi da raspunsuri de genu nai treaba te ti dupa noi.pleaca du-te...