| fullovevryou a întrebat:

Salut.TPU.am o problema am 17 ani.sa va povestesc.din cauza timiditatii si a singuratatii, pe care o am, am pus pe cineva sa imi gaseasca un suflet pereche sa vorbeasca in locul meu, care mi-a cerut o suma de 400 lei.si i-am dat-o sa ma ajute.nu a reusit, banii nu mi i-a mai dat.dar si a spus la toate fetele din zona.si am cazut de prost. disperarea ca nu pot avea si eu o prietena.si ca nici o fata nu ma place.nu vrea nici macar sa se uite la mine.ma intreb cu ce am gresit.cica Dumnezeu a lasat pentru fiecare.dar...e greu cand vezi cupluri pe strada si in gandul tau doar suferinta.simt si eu nevoia de afectiune si de a spune te iubesc.(CE BINE ERA DACA PUTEAI SA CUMPERI UN SUFLET BUN PE BANI SI NU SA-L CASTIGI CA LA LOTO.ce sa fac practic mi-e rusine sa vorbesc cu o fata.mi-e frica de faptul ignorantei.sunt genu de baiat care imi plac fetele bune la suflet si nu cele pe interes pentru ca asa sunt.si eu imi doresc pe cineva toata viata.alaturi de mine. daca ma iau dupa ce mi s-a ghicit in cafea e clar.ca nu o sa am.e greu sa gasesti o fata in ziua de azi care sa isi doreasca doar iubire.imi doresc macar sa strang o fata in brate nimic mai mult.ce sa fac sa ma obisnuiesc cu idea ca voi imbatrani singur? Va rog raspundeti-mi in detaliat si fara jigniri va rog.dau fundita rs castigator

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Cu bani nu cumperi decat d-alea usoare. Ce ti-a iesit in cafea ti-a iesit asa pentru ca te-a vazut mai fraier si s-a gandit ca o sa mai scoti niste parale ca sa te "dezlege".
Singurul care te poate ajuta esti tu insuti. Nu te mai vaicari, gandeste-te ca esti puternic, esti destept, arati bine. Invata cum sa vorbesti cu fetele, pune niste muschi pe tine, imbraca-te frumos si curat. Iesi la joc, vorbeste cu ele si vei gasi si tu pe cineva.
Vad ca ti-am mai raspuns, dar in loc sa te apuci de treaba, continui sa pui intrebari aici. De ce nu intri intr-o relatie cu "pisi", ca pare interesata? Si cea din autobuz, incearca ce ti-am raspuns acolo, poate iese. Un barbat adevarat trece la FAPTE!

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Ar trebui sa nu te mai plangi si sa nu mai apelezi la chestii tampite din epoca de piatra. Ghicitul in cafea e o tampenie. Daca esti disperat nu o sa ai in veci o prietena. laughing)

| Elvina a răspuns:

Nu e chiar așa rău, asta înseamnă că prietenul acela nu îți e prieten, ci doar un profitor. Referitor la fete, este greu. Dar poți să găsești pe net. E mult mai simplu și nu implică timiditate. Baftă!

| RAY a răspuns:

Acceptate asa cum esti omule, da iubiea din telenovele semn ca baieti devin muieri sunt fantezii, eu vreau sa simt in brate curve pana mor tu ce vrei fantezii? cu iubire, sunt doar interese materiale omule uitate in jurul tau, ce preferi sa stii cu una care sta din interes sau singur, liber sa mergi la prostituate?

| peperonies a răspuns:

Pari foarte prost. fetelor nu le plac baietii prosti. opreste-te din a fi prost.

| David000000 a răspuns:

Am avut si eu asemenea problema Timiditatea cea mai urata boala a celor mai slabi si care se considera mai urati mai deslipiti de lumea reala. care traiesc in jocuri care nu au curaju sa apara in fata unei fete..pai eu iti recomand sa treci la lupta. daca 1 zice nu treci la a 2 daca a 2 zice nu treci la a treia si tot asa daca a o mia zice da treci la treaba eu am avut asemenea problema dupa am dat lovitura cu una de 18 laughing) si am 13..deci Bafta in ati gasi perechea si gandeste la ce ar face idolul tau din filme(actorul tau preferat)si fa la fel Funda?

| fullovevryou explică:

In fine daca nu ai inteles nu am platit chicitoarele sa.u curve.le am platit un prieten sa ma as

| fullovevryou explică:

Am incercat sa vorbesc cu ele si imi da raspunsuri de genu nai treaba te ti dupa noi.pleaca du-te...