| Andreiionut98 a întrebat:

Am o problema. Am avut de mai multe ori o relatie cu o colega de clasa si n a mers. Acum amandoi am ajuns in punctul in care nu stim ce sa facem, fiindca nici impreuna nu credem ca putem fi, nici prieteni nu putem ramane. Ne iubim unul pe altul, dar n avem nicio idee ce trebuie facut. Am nevoie de sfaturi.

Dau funda

4 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salutare!

In situatia asta, cel mai bine ar fi ca fiecare dintre voi sa isi gaseasca pe altcineva. Veti vedea ca dupa un timp, veti uita ce ati avut si totul o sa fie in regula, ba chiar o sa deveniti prieteni.
E o chestiune de timp doar.
Nu are sens sa incercati la nesfarsit daca nu merge.
Sau, puteti incerca sa discutati si vedeti unde e problema, sa o remediati si sa ramaneti impreuna. Solutii sunt. De voi depinde pe care o alegeti.

O zi buna!

| benga94 a răspuns:

Dacă nu va merge sa fiți împreună nu mai încercați e mai rău să treacă anii și sa va despărțiți atunci durerea ar fi mai mare
Un cuplu dacă tot se cearta și nu merge nu are rost sa tot încerce știu multe cazuri asa și au sfârșit cu o căsătorie nereușită și un copil care creste doar cu mama fără tata... Din cauza ca nu sau înțeles niciodată deci gândiți-vă și la viitor nu doar la prezent

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sex sunteti la varsta strabaterii cxat mai multor cearsafuri nu iubiri amagitoare

| WaterDrop a răspuns:

Cautati`va pe altcineva si invatati mai bine la scoala ca sa stiti ce sa faceti pe viitor.