| Anonimbb1 a întrebat:

Am o problema, am făcut sex pana acum de 3 ori și niciodată nu am ejaculat. Odată am făcut sex cu prietena mea și am stat vreo doua ore deoarece penisul meu nu se mai scula, după am fost la o prostituata și mi-a făcut sex oral și normal și tot la fel penisul meu nu se ridica. Prima data când am văzut s-a sculat si când a luat penisul in gura deodată nu se mai scula și ultima data am fost din nou la o prostituata și mi-a făcut sex oral dar mi s-a sculat prima data si după am stat vreo 20 minute și nu se mai scula după când sa o bag in vagin. Tin sa precizez ca ma masturbez aproape zilnic, uneori ajung pana la 3 ori pe zi sau chiar mai mult... va rog puteți sa îmi dați un sfat? Nu stiu ce sa fac. Precizez ca am sub 18 ani... Cred ca nu am o atracție fata de femei sau ceva de genul. Va rog sa îmi dați niște sfaturi, sau poate cineva de aici a pățit la fel.
MULTUMESC.
Dau FUNDA.

17 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ia o pauza de minim 10 zile la masturbare si apoi, maxim la 5 zile odata! daca nu vrei sa risti sa ai mari probleme mai tarziu si sa iti blestemi zilele si slabiciunea!
Mananca sanatos, cu multe fructe si salate si 5 nuci pe zi, si o banana, nu manca prostii de junk food si altele, si fa ceva sport si mai si invata, ca e apropie bacul!

| doctorandus a răspuns (pentru PsihoSex):

Iar ai scris la betie? Ca "Ia o pauza de minim 10 zile la masturbare si apoi, maxim la 5 zile odata! daca nu vrei sa risti sa ai mari probleme mai tarziu si sa iti blestemi zilele si slabiciunea!" nu se explica decat drept delir sau betie.

| darrio2007 a răspuns:

Masturbarea prea multa te prosteste psihic.

| mihai69 a răspuns:

Nu e de la labă, ci de la psihic. Ceva te inhibă; ca să afli ce anume, ar trebui să mergi la un psiholog bun.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai atractie pentru masturbare este normal sa nu ti se scoale atunci cand vrei sa faci sex cu o femeie. Lasa-te de masturbare si vei vedea ca vei avea atractie si pentru femei.

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Esti jalnic, asta pot sa-ti spun!

Răspuns utilizator avertizat
| Gofigi a răspuns:

Depinde la ce te uiți când te masturbezi