Ia o pauza de minim 10 zile la masturbare si apoi, maxim la 5 zile odata! daca nu vrei sa risti sa ai mari probleme mai tarziu si sa iti blestemi zilele si slabiciunea!
Mananca sanatos, cu multe fructe si salate si 5 nuci pe zi, si o banana, nu manca prostii de junk food si altele, si fa ceva sport si mai si invata, ca e apropie bacul!
Iar ai scris la betie? Ca "Ia o pauza de minim 10 zile la masturbare si apoi, maxim la 5 zile odata! daca nu vrei sa risti sa ai mari probleme mai tarziu si sa iti blestemi zilele si slabiciunea!" nu se explica decat drept delir sau betie.
Nu e de la labă, ci de la psihic. Ceva te inhibă; ca să afli ce anume, ar trebui să mergi la un psiholog bun.
Daca ai atractie pentru masturbare este normal sa nu ti se scoale atunci cand vrei sa faci sex cu o femeie. Lasa-te de masturbare si vei vedea ca vei avea atractie si pentru femei.
Pai de obicei ma uit la filme xxx nu prea contează de care, eu m-am gândit ca poate nu am o atracție pentru pi... și nu știu ce sa fac, dar acum vreau sa ma las 21 de zile fără sa ma masturbez și după ma voi duce pe la prostituate, și inca ceva când am fost prima data la prostituate penisul meu era erect doar când ma gândeam si după când Mi-a făcut sex oral era semi erect, când am băgat-o înăuntru deodată a murit, apropo și aia era larga Și ultima data când am mers aproape ma terminam la ea in gura dar atunci ea s-a oprit și a început din nou sa facă sex oral și atunci mi se școala foarte greu spune-mi tu opinia ta dacă nu ma mai masturbez crezi ca hormoni îmi vor revini la normal?