anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema, am o relație de distanta cu o fata pe care o iubesc mult și ador sa fac orice alături de ea și îmi place orice gest făcut de ea și zilele când ne întâlnim sunt cele mai frumoasa, doar ca exista o mica problema care devina nasoala câteodată, faptul ca ma acuza de foarte multe ori pe nedrept și se ajunge câteodată sa-și dorească sa renunțe și nu știu cum sa scap din zona asta pentru ca se întâmplă de multe ori și știu ca dacă as renunța, i-as face și ei rău pentru ca știu ca tine la mine și nesiguranța asta o face sa considere ca face ceva ce nu am făcut niciodată, help?

4 răspunsuri:
| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Ei bine, iubitei tale se poate sa fie emotionata foc din cauza unei relatii. Se simte cam neobisnuit la inceput, iar frica din ea incearca pe tot posibililul sa faca sa iasa din zona aceea de neconfort, ca orice persoana nu ne placem prea mult sa iesim din zona de confort. Sau se poate ca fata sa fi scos un comportament neobisnuit din familie. Sau ar putea fi rea care te face sa-ti scada stima de sine. Oricum, incearca mai intai prima varianta ce ti-am spus, iar daca nu recunoaste, studiaza-i familia. Poate ca din cauza unui traum din familie a facut-o sa se simta tot timpul neglijata si nebagata in seama, iar asa s-a obisnuit de-a lungul anilor, necrezând ca cineva o va iubii vreodată. Iar daca totul pare in regula in familia ei, atunci, regret sa-ti spun, dar ea nu e o persoana potrivita pentru tine... ea doar incearca sa-ti scada stima ee sine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De la distanță nu ai cum să o ajuți prea mult.

| Freya1 a răspuns:

Poate a avut ceva probleme in trecut care au facut o sa nu mai aiba incredere in omanei, iar relația voastră la distanță nu face altceva decât sa ii hrănească mai tare neîncrederea si supiciunile. Daca poti sa stai mai mult cu ea sau sa ii demonstrezi anumite lucuri poate se vor rezolva toate.

| ywar a răspuns:

Am o relație de distanta cu o fata pe care o iubesc mult = nu e relatie, e atasament!
NU AI O RELATIEEEEE, CE NU SE INTELEGEEEE?