| Andreifcp113344 a întrebat:

am o problema. Am pus durexul pe penis si am bagat de 2 ori si am auzit ca s-a rupt. Am scos penisul si dupa am pus altul si am continuat protejat, tin sa mentionez ca m-am spalat pe penis inainte de sex, poate ramane gravida?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum ai auzit că s-a spart? Ca un balon?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai avut doars ex protejat, fara ejaculare, nu se poate sa ramana insarcinata.
Oricum, sarcina se poate produce numai daca fata este in perioada fertila si exista sperma in vagin.
In ce priveste ruperea prezervativului, se poate intampla dintr-un singur motiv: prezervativul este prea mare pentru cucul tau.
Cumapar cateva numere mai mici, fiindca fiind larg, se rasuceste pe penis in timpul sexului, pana se intinde la maxim si pocneste.
Un prezervativ de masura buna, trebuie sa intre greu pe penisul in erectie, fara sa faca cute si fara sa stea lejer, aratand ca pielita salamului, lipita strans de salam.

| corbulalbrosu a răspuns:

In conditiile descrise, se poate afirma ca este cu totul imposibil sa se poata forma sarcina chiar si in cazul in care actul sexual a fost intretinut intr-o zi aferenta perioadei fertile a ciclului menstrual. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poate sa ramana gravida.

| Frank51 a răspuns:

Cei doi de mai sus afirma niste tampenii mai mari decat ei.

Da, sansele sunt extrem de mici dar nu inexistente.