| Dumitru_Emi_1990 a întrebat:

Salut tpu.Am o problema care ma face trist.Am vorbit cu o fata 16 ani si eu am 12 ani incepusem sa ne cunoastem ia mi-a zis ca ma iubeste si eu i-am zis tot la fel. Dupa cateva zile i-am spus ca o iubesc foarte mult si ia mi-a zis lafel.Noi devenisem un cuplu. Mai tarziu a spus ca vrea sa se marite cu mine dar eu n-am vrut pentru ca am doar 12 ani si ia are 16 ani ia acum este trista fiindca n-am vrut si ia mi-a zis ca iubirea nu are varsta si de fapt e adevarat dar i-am spus ca o sa ma insor cu ia cand am 16 sau 18 ani ia e trista si eu la fel Ce ma fac caci nu ma pot insura cu ia pentru ca am doar 12 ani dar eu o iubesc si ia ma iubeste pe mine. Ce trebuie sa fac ca este suparata pe mine ca nu vreau sa ma insor cu ia dar daca aveam 16 sau 18 ani ma insuram cu ia.Eu acum ma simt prost si deprimat dar o iubesc si ia ma iubeste dar a inceput sa se supere pe mine. Ce sa fac caci sunt prea mic ca sa ma insor i-am spus ca vreau sa fim doar un cuplu dar ia vrea sa ne casatorim. Ce sa fac. Ajutor dati-mi raspunsuri sunt prea mic pentru nevasta

Răspuns Câştigător
| Emma3011 a răspuns:

Eu zic sa îi spui ca voi va iubiți mult dar din cauza ca ai doar 12 ani nu va puteți căsători acum dar puteți fi ca și căsătoriți iar când vei împlini varsta va veți putea căsători. Trebuie sa înțeleagă intr-un fel.

| Dumitru_Emi_1990 explică (pentru Emma3011):

Tu mi-ai dat cel mai bun raspuns. Multumesc

6 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

laughing doamneeeeeeeee de la 12 ani începi bai nene? Las-o drk si stai in banca ta ca habar n-ai ce e dragostea. Pune si te joaca pe afara si lasă fetele deocamdată că nici ea nu știe ce-i cu ea, azi te iubeste de moare mâine nici nu te baga in seamă. Ce sa îi spui efectiv? Asa : Suntem prea mici pentru asa ceva hai sa fim doar prieteni. Ca pune ea si bocește si se smiorcăie de asta sa nu mai poti tu. Îi spui că vrei sa rămâneți prieteni si cu asta basta. Daca vrea bine daca nu iarăși bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi si cauta-te la mansarda. O tigla tocmai a zburat de pe casa ta.

| Yon1470 a răspuns:

Daca tu la 12 ani constientizezi cat de cat ca, nu-i in regula sa va casatoriti la varsta asta si ca sunteti enorm de mici pentru asa ceva, ea chiar are ceva probleme si ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa-i explici ca, casatoria inseamna mai mult si nici macar nu aveti varsta legala sa spunem asa, pentru treaba asta.N-are rost sa spun ca sunteti la scoala si tu la 12 ani nici macar nu ai tulei si ei ii arde de casatorie.Sa nu mai spunem ca nu sunteti independenti si nu aveti habar ce inseamna viata si multe altele.Asa se intampla, cand esti mic si n-ai minte!

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Sa moara viața mea, copile!

| FlappyXXX a răspuns:

Sunt gata să mor, de râs. laughing))