| monymonika a întrebat:

Am o problema care necesita raspuns! Imi place de un baiat foarte tare, de gasca, rebel, dar e o problema: este foarte inalt pentru mine. Multe colege mi-au spus ca el nu s-ar uita niciodata la mine. Imi e rusine sa-l intreb daca vrea sa fim prieteni, sau chiar mai mult de atat. Totusi cred ca ma place si el, deoarece am petrecut o avra intreaga numai cu el, el radea la gumele mele, imi lua tot timpul apararea, imi facea cadouri, etc. intrebarea mea e: el s-ar uita la mine, chiar daca nu-s asa de inalta ca el? ce sa fac ca sa ma placa? cum sa ies in evidenta?

Răspuns Câştigător
| DeepLooking a răspuns:

Fii tu insati si nu iti pune problema asta. Daca te place, nu va considera inaltimea o piedica in a fi impreuna cu tine. Dar daca pe tine te deranjeaza si ti-ar fi rusine sa iesi cu el pe strada pentru ca e prea inalt, atunci ar fi mai bine sa ramaneti la stadiul de amici.

4 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Nu trebuie sa iesi in evidenta ca sa atargi atentia cuiva. cel mai bine e sa fii tu, nu sa te prefaci. si faptul ca nu esti la fel d inalta ca si el nu conteaza.:d

| Coozeman a răspuns:

Baietii cedeaza la sex! Fa si tu cu el!

| BigBang a răspuns:

Fiecare fata e diferita iar inaltimea nu are importanta.
Un amic de-al meu are 1.90 inaltime, ce sa faca?, sa-si caute prietena de 2mlaughing

| ionuutzuu a răspuns:

"el radea la gumele mele, imi lua tot timpul apararea, imi facea cadouri, etc."

Eu zic ca ti-ai raspuns deja singura la intrebare... daca ce ai spus este intr-adevar real atunci inaltimea ta nu conteaza.