Mă tem că domnișoara e cam asexuală. Se teme de propria intimitate - dacă nici măcar nu a încercat să se masturbeze până acum... slabe speranțe să se relaxeze suficient încât să reușești s-o duci tu la extaz.
Am o bănuială - e foarte posibil ca purtarea ei să fie ca urmare a unui abuz sexual suferit mai demult. În cazul ăsta, fără o recuperare psihologică specializată, nu are nicio șansă să aibă vreodată o viață sexuală măcar apropiată de normal.
Din pacate prietena ta este ori foarte, foarte, excesiv de timida si nu poate trece peste, ori are ceva convingeri religioase care o impiedica sa se bucure de sex ori efectiv este frigida si nu simte nimic. Ideea e ca o problema are. Si din pacate nu vei reusi singur sa o scoti din ale ei. S-ar putea sa fie nevoie de terapie pentru ea.
Iti multumesc pentru timpul acordat.
Doresc sa adaug ca a facut si un avort, probabil poate fi si ceva psihic...sau poate nu sunt eu destul de bun, desi imi e greu sa cred pentru ca altele au avut orgasm cu mine...
nu stiu cum sa o scot din starea asta, sa se simta mai sigura de ea, ii spun mereu ca e frumoasa si cat de mult imi place...
Ahh....sa adaug si ca, cand o sun cu video, imi zice sa astept putin si ma suna ea.
si pana ma suna, se duce repede si se machiaza...
chiar nu stiu cum sa o fac sa se simta mai sigura cu mine, si ca o plac asa cum e.
In primul rând intreab-o ce anume o deranjează.
Ia o de mana și du o in fața oglinzii și spune i sa se demachieze, spunându i că tu o iubești așa cum e și n are nevoie de niciun artificiu. Așa sigur va prinde încredere în ea. Întreabă o ce vede urat la ea. Niciun om în lumea asta nu este perfect. Daca a făcut și un avort, probabil îi este foarte teamă să nu mai treacă prin ceea ce a trecut atunci. Trebuie sa ai răbdare. Și spune i mereu "și ce dacă?!". N are nimic. Nu e o problema."
Asta incerc sa fac...
pare ca nu o pot convinge in nici un fel...
Încearcă așa. daca tot nu merge ..uit-o..mai sunt fete.
Buna! Scuze ca te intreb asta, dar esti sigur ca ea este atrasa de tine? O simti ca se excita cand faceti dragoste? Sex oral i ai facut ca sa aiba orgasm?
anonim_4396 întreabă: