| extremelover a întrebat:

Am o problema ceva mai complicata, imi place mult de o fata, ea e cu vreo 3 ani mai mica decat mine eu am 17 ea 14, imi comenta la posturile de pe facebook tot facea glume si m-am gandit sa ii dau atentie am vorbit, m-am atasat sa spun asa de ea am devenit prieteni din ce in ce mai apropiati ea m-a invitat la bal desigur am acceptat pana cand am primit un mesaj de amenintare de la fratele sau, am vorbit cu ea mi-am cerut scuze daca i-am facut probleme, mi-a zis sa nu il iau in seama bineinteles amenintarile au continuat cum ca daca mai vorbesc cu ea ma bate ma omoara etc. Pentru ea am riscat si am vorbit in continuare dar am intrebat-o si daca ea considera ca ar putea exista ceva intre noi daca s-ar rezolva cu fratele ei dar mi-a raspuns simplu "nu cred" si atunci i-am zis partea intai sau a doua si ea a zis a doua dar care mai apoi m-i-a zis ca nu vrea sa fim mai mult decat amici si ca e mai bine pentru amandoi sa nu mai fim parteneri si ca va gasi pe altcineva eu i-am zis totusi ca pentru ea voi risca totul si ca nu conteaza daca i-au bataie pentru ea voi veni la bal ceea ce am si facut dar pret de 10 minute pentru ca venise si fratele cu pricina si nu am vrut sa-i fac probleme si am plecat ea nereusind sa ma vada.A doua zi primesc un mesaj de la ea cum de ce nu am venit eu i-am raspuns ca stiam ca va gasi pe altcineva dar ea zice ca m-a asteptat aproape toata seara, apoi i-am explicat ca am fost dar foarte putin si am intrebat-o daca vrea sa iesim undeva unde sa nu intervina nimeni dar ea a zis ca nu stie...si ca nu are un motiv anume a ramas ca ma anunta cand este gata si mai ales cand sunt si eu online. Ceea ce nu stiu e daca ea simte ceva pentru mine sau nu avand in vedere ca ea a invocat intotdeauna ca motiv principal pe fratele sau iar de fiecare data zicea ca nu vrea sa patesc nimic...eu sunt gata de orice daca asta ne va aduce impreuna. sper ca nu v-am plictisit.astept sfaturi(FUNDA)

Răspuns Câştigător
| LovelyKitty2 a răspuns:

Din cate ai povestit, e clar ca ea te place pentru ca te-a invitat la bal, si te-a asteptat toata noaptea. Motivul pentru care ii e frica sa va vedeti este ca ai putea pati ceva din cauza fratelui ei...