Iarta-ma ca ti-o spun dar... te-ai comportat ca un adevarat gunoi.
Ti-ai batut joc de sentimentele amandurora
Ai profitat de faptul ca amandoua te iubesc si te-ai folosit de el, chiar daca chiar tii la ele.
Nu poti fi asa egoist, renunta la amandoua si cauta-ti alta fata cu care sa ai ceva serios.
Ai zis:"amandoua fac dragoste incredibil si amandoua ma iubesc enorm." ei bine, tu pe care o iubesti? pe cea cu care ai fost 3 ani sau cea pe care ai cunoscut-o la locul de munca? daca tu crezi ca nu vrei sa ranesti pe nici una, vorbeste cu ele, va puneti amintrei de acord si despartete de amindoua, asa cum ai zis mai sus! cel putin asa nu va iesi nici un scandal! dar, daca tu consideri ca o iubesti pe una din cele doua mai mult ramai cu ea! si cautati sa o faceti pe cealalta sa inteleaga treaba, dar nu o indepartati, cautati sa ramaneti prieteni! sper ca am fost de ajutor! asteptam si continuarea sa vedem ce ai mai facut!
Eu cred ca ar trebui sa te gandesti la una care tine mai mult la tine si care chiar te vrea si tu o vrei, ca se zice"cine fuge dupa 2 iepuri s-ar putea sa nu prinda nici unul"
Ciao.nu poti iubi 2 pers in acelasi timp...adica na...eu cred ca nu esti prea hotarat ce sa faci! daca renunti la 1 din ele, sigur o vei rani.asa ca renunta la acea fata care crezi tu ca nu este potrivita pentru tine.eu zic ca ai putea renunta la a 2, care ii pe post de amantascuze