| johnyboy a întrebat:

am o problema cu doua femei si nu stiu intre care sa aleg, amandoua fac dragoste incredibil si amandoua ma iubesc enorm.la un moment dat al relatiei mele cu iubita mea mai veche (aprox 3 ani de cand sunt cu ea) le-am facut cunostinta(ce-a de-a doua stia despre prima), la inceput ca ea e colega mea de la birou, si i timp le-am propus amandurora sa o facem toti 3, prima nici nu a vrut sa auda, a doua a fost de acord de la inceput ca sa nu ma piarda...am dus cateva saptamani munca de lamurire cu ea pana a acceptat intr-un final. acum, de cateva luni bune o facem in 3, este extraordinar, visul oricarui barbat dar nu mai pot continua asa, vreau si eu sa ma linistesc sa am o viata normala, nu mai rezist sa dau explicatii cand uneia cand alteia cand plec de acasa, unde sunt, ce fac, chiar si atunci cand sunt cu baietii la o bere (ele crezand ca ori la una din ele)nu mai pot
acum o sa incepeti ca sunt eu, ca fac eu, ca fabulez sau ca inventez, fiecare poate sa zica ce vrea, crede e bine, nu crede si mai bine dar sa se abtina. le-am cerut si prietenilor o parere, ei care sunt innebuniti dupa povestea mea si ar vrea sa o traiasca si ei pe pielea lor, ei sunt impartiali ca le cunosc pe amandoua si unii au o parere despre una altii despre cealalta, si mi-au dat un sfat, daca vreau sa ies din inclestarea asta, trebuie sa renunt definitiv la amandoua, si mi-e foarte greu. Voi ce ma sfatuiti sa fac? tineti cont ca le iubesc pe amandoua, si ele pe mine la fel

5 răspunsuri:
| Annemari3 a răspuns:

Iarta-ma ca ti-o spun dar... te-ai comportat ca un adevarat gunoi.
Ti-ai batut joc de sentimentele amandurora straight face
Ai profitat de faptul ca amandoua te iubesc si te-ai folosit de el, chiar daca chiar tii la ele.
Nu poti fi asa egoist, renunta la amandoua si cauta-ti alta fata cu care sa ai ceva serios.

| FesCuDungi a răspuns:

Ai zis:"amandoua fac dragoste incredibil si amandoua ma iubesc enorm." ei bine, tu pe care o iubesti? pe cea cu care ai fost 3 ani sau cea pe care ai cunoscut-o la locul de munca? daca tu crezi ca nu vrei sa ranesti pe nici una, vorbeste cu ele, va puneti amintrei de acord si despartete de amindoua, asa cum ai zis mai sus! cel putin asa nu va iesi nici un scandal! dar, daca tu consideri ca o iubesti pe una din cele doua mai mult ramai cu ea! si cautati sa o faceti pe cealalta sa inteleaga treaba, dar nu o indepartati, cautati sa ramaneti prieteni!winking sper ca am fost de ajutor! asteptam si continuarea sa vedem ce ai mai facut!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serios, te crezi in masura sa ma critici pe mine? laughing Ma faci sa rad, vezi-ti prima data de povestile tale! de "ispravele" tale si banuiesc ca esti destul de mandru de ce-ai facut laughing O zi faina iti doresc!

| structural a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te gandesti la una care tine mai mult la tine si care chiar te vrea si tu o vrei, ca se zice"cine fuge dupa 2 iepuri s-ar putea sa nu prinda nici unul"

| timean a răspuns:

Ciao.nu poti iubi 2 pers in acelasi timp...adica na...eu cred ca nu esti prea hotarat ce sa faci! daca renunti la 1 din ele, sigur o vei rani.asa ca renunta la acea fata care crezi tu ca nu este potrivita pentru tine.eu zic ca ai putea renunta la a 2, care ii pe post de amantahee heescuze