| ethanNicholas a întrebat:

Salut TPU, am o problema cu iubita mea, de cateva zile se comporta foarte diferit adica imi tot face propuneri sexuale, doreste sa intretinem diferite acte sexuale tin sa mentionez ea are 17 eu am 16 eu nu imi doresc asta acum, consider ca suntem prea tineri, ideea este ca a spus ca daca nu o voi satisface nu va mai vorbi cu mine, ce ar trebui sa fac sincer nu vreau sa o pierd dar nici sa imi pierd virginitatea nu vreau. Voi ce credeti

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca vei face sex vei regreta. Daca pentru ea sexul e mai important decat a pierde relatia cu tine iubeste mai mult placerile ei decat pe tine.Incurajarea mea e sa nu faci sex acum nicu daca asta inseamna sa o pierzi.Creatoul ne-a dat darul virginitatii pentru a-l darui numai partenerului de casatorie.Sotul meu a tinut sa isi pasteze virginitatea pana la casatorie si atunci cand a vazut ca tensiuntea fizica e prea mare a fixat nunta peste cateva saotamani dar aveam deja 23 si el 24 de ani.

| sierra1 a răspuns:

"dar nici sa imi pierd virginitatea nu vreau...Voi ce credeti"

las-o, nu e de tine. Mai așteaptă câțiva ani, poate prinzi curaj

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai pierdut-o deja.

| Emilian65 a răspuns:

Faci ce crezi ca este bine pentru tine si sanatatea ta.

| alexalx1234 a răspuns:

Să-i dai papucii că e proastă tare. Oricum sigur mai are pe unul și după ce scapi de ea se duce la ăla fără niciun regret.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Anonim_4396
acum 21 ore | Anonim întreabă:
Salut TPU, am 16 ani si ma confrunt de cateva saptamani cu o problema. Iubita mea are tot 16 si de 3 saptamani imi tot spune ca nu este satisfacuta si nu sunt capabil, dar am doar 16 nu sunt capabil sa o satisfac in niciun fel si nici nu vreau. Ideea este ca intr-o zi a venit pe la mine si efectiv nu exagerez mi-a spus ca vrea sa ii bag degetele in organul genital si logic ca am refuzat-o si de atunci parca se comporta mai rece cu mine, ce ar trebui sa fac sau ce credeti ca are de se comporta asa? Dau funda

acum 19 ore | ethanNicholas a răspuns (pentru BumiWolfie15):

Mersi o sa iau in calcul ceea ce mi-ai spus si voi decide ce sa fac.

https://www.tpu.ro/......i-imi-tot/

Ți-ai schimbat numele, ai șters întrebarea.Ce credem? Credem că ești TROLL. :)) :)) :))

| ethanNicholas explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Ce legatura are baiatul ala cu mine, nu inteleg. Te rog daca nu cunosti nu comenta, nu am motive sa fiu *troll* Chiar am o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Eu zic că ar trebui sa o faci pentru că la 16 ani e o vârstă la care corpul îți permite ca să mă exprim așa.

Dacă nu ești pregătită psihic și emoțional, încearcă să îți dai seama de ce, pentru că este o problemă ce nu ar trebui neglijată.

Mult succes!

| ethanNicholas explică (pentru anonim_4396):

Sunt baiat si iubita ma tot preseaza dar ma simt prea tanar pentru asta plus ca nu stiu cum ar reactiona parintii daca ar afla ca m-am dezvirginat

| Infinity9 a răspuns (pentru ethanNicholas):

Virginitatea întotdeauna se pierde când te simți pregătit, iar pregătit ești atunci când ești cu persoana potrivita la momentul potrivit.
Dacă te presioneaza în ciuda faptului ca tu nu vrei, înseamnă că ea doar cauta sa fie scărpinata.
Sfatul meu e sa fii cu capul pe umeri, și chiar de riști să-ți pierzi iubita, nu face nimic din ce ai putea regreta mai târziu, virginitatea se pierde o data în viața, fa sa fie o zi speciala pentru tine când vine momentul. Fete sunt multe și cine știe câte ai sa mai ai, pana găsești fata perfecta pentru tine.
Sper sa faci ce e mai bine pentru tine?

| Adolf8 a răspuns:

Ceea ce este clar, aceea fata și-a început activitatea sexuală la o vârstă frageda, este posibil să aibă mai mulți în spatele ei, din pacate mereu punem suflet unde nu trebuie. Însă sper pe viitor să îți găsești o fată care te respecta și te iubește, nu una care are chef sa se frece și o numește iubire. Pace!

| Stochel a răspuns:

Pai numai sta asa mult pe ganduri, cu asa ocazie nu se stie cand te mai intalnesti accepta propunerea si faceti o partida frumoasa de sex inclusiv pozitia 69 o sa va placa la amandoi mult succes va doresc

| decastelica1244 a răspuns:

Cum de numai oamnei ca voi dau de femei dornice de sex? Oricum, Sunt sanse destul de mari să-și găsească sau si-a gasit deja pe altcineva care să o satisfacă din cauza faptului că tu nu vrei! Sexul este important intr-o relatie, mai ales la tineri, dar daca tu nu esti pregătit trebuie să-ți găsești pe alta ca tine...Pe ea nu o sa o poti face sa se schimbe

| ethanNicholas explică (pentru decastelica1244):

Dar chiar nu vreau sa o pierd o iubesc dar imi cere prea mult in acest moment