| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut TPU, am o problemă cu iubita mea, pe scurt m-a rugat iubita mea să fac ceva pentru ea și eu nu am vrut și acum este supărată pe mine și dacă îi scriu ceva îmi răspunde sec, nu știu ce să fac. Nu vreau să stăm așa supărați, dacă știți voi ce să fac vă rog să mă ajutați, o iubesc și nu vreau să o pierd sau să fim supărați unul pe celălalt Vă rog.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce te-a rugat incat n-ai vrut sa faci?
Era ceva ce incalca legea?

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa nu faci nimic. Nu esti obligat sa faci ceva ce nu vrei. Esti fiinta libera cu ratiune. Nu animal dresat sa faca pe plac altora.

| Kufu95 a răspuns:

Depinde ce a vrut să faci, dacă este ceva banal, tu nu trebuie să faci nimic, îți vezi de treburile tale că poate pe moment s-a enervat și se va mai calma.

| annonimaaaa555 a răspuns:

In viata nu primeste mereu tot ce vrei. Tu nu esti obligat sa faci tot ce zice. Ce te-a rugat?
Ps o sa se liniștească

| eliancodrut a răspuns:

Dupa tren si femei nu trebuie sa alergi: vin altele. Daca ea te iubeste, cand ii trece supararea revine, daca nu revine inseamna ca nu te iubeste. Dragoste cu de-a sila nu se poate, iar dragostea unilaterala este masochism.

| AndreiTudor1 explică (pentru eliancodrut):

Mulțumesc frumos pentru răspuns, acum sper să revină ca eu o iubesc foarte mult

| eliancodrut a răspuns (pentru AndreiTudor1):

Dar nu te ploconi in fata ei, ca-ti prinde slabiciunea si asa va face si altadata.

| Stonehard a răspuns:

Fetele asa sunt. Nu le faci pe plac, iti dau ignore, pentru ele au pita si cutitul, daca ma intelegi. Ele asa stiu sa santajeze. Obisnuieste-te...

| SakuraRebeca a răspuns:

Trebuia sa faci ce te-a rugat, acum e cam tarziu sa mai repari ceva, deja si-a pierdut increderea in tine.

| siriusblack98 a răspuns (pentru SakuraRebeca):

Taci drq...invatati sa acceptati si refuzuri ca nu primesti mereu ceea ce vrei in viata.

| Kufu95 a răspuns (pentru SakuraRebeca):

Mai depinde și ce a vrut, la asta te-ai gândit?

| SakuraRebeca a răspuns (pentru siriusblack98):

Atunci refuza dar nu te plange ca o pierzi si nu stii ce sa faci!

| SakuraRebeca a răspuns (pentru Kufu95):

Corect, dar cand e ceva ce nu poti face, ii spui si va intelege.

Nu mie trebuie sa imi spui asta, la mine nu e cazul de copilarii de 12 ani.

Pai aparent unele nu intelegeti.