| BogdanAlex07 a întrebat:

Am o problema cu mine insumi, si vreau sa stiu daca e normal. Cand stau in compania prietenei mele am erectie cand ne atingem sau altele, dar asta nu ar fi ceva anormal, faza care mi se pare mie ciudata este ca am erectie si oarecum imi dau drumul in chiloti, adica simt cum mi se uda boxerii si ma trezesc cu ei acasa albi, e normal? Fara mistouri va multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| epurasu a răspuns:

Este normal cand este in erectie apare acel lichid de lubrefiere adica scula este gata de a munci si ca sa-i fie usor se lubrefiaza! happy la unii acel lichid este mai abundent la altii mai putin si la altii de loc.Dar nu-ti fa probleme este ok.Sau tu vrei sa spui ca ejaculezi? acuma cum este? daca ejaculezi nu prea este ok.

4 răspunsuri:
| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

1. Esti excitat rauuuuuu de ea.
2. Incearca sa te controlezi, ia-ti gandu ca o ***, deoarece o sa vada ca o ai sculata, si isi va da seama ca vrei s-o...
3. Un sfat, da-ti bobarnace la ***. La mine merge big grin

| Emilian65 a răspuns:

Este mai mult decat normal. Asa se intampla la majoritatea baietilor care se excita cand sunt langa o fata si o mangie, o saruta peste tot etc.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E normal atata timp cat iubita ta e o super bunaciune altfel am vesti proaste pentru tine

| Emilian65 a răspuns:

Este un lucru absolut normal ce ti se intampla. Ar fi anormal daca nu ti s-ar intampla aceste lucruri.