Eu zic sa nu te complici cu ea. Incearca sa o ignori complet. Gen daca trece pe langa tine si iti arunca una din rautatile ei, te prefaci ca nici n-ai auzit-o, nici nu te uiti la ea, poti zice ceva de genul: "mi s-a parut ca aud un zgomot" si pleci mai departe fara sa te uiti la ea. Eu nu cred ca e o idee buna sa o abordezi sau sa-ti exprimi sentimentele, chiar nu merita pentru ca:
1. In primul rand nu pare ca o duce capul, pare chiar proasta.
2. In al doilea rand e foarte imatura, adica rautatile astea pe care le face ea le fac copiii de clasa a 4-a
3. E o curva care are barbat acasa si totusi si-o trage si flirteaza cu toti colegii de munca.
Nu vad de ce ai vrea sa fii cu o curva proasta si imatura. Deci ignor-o complet, crede-ma, o va deranja foarte tare. Serviciu usor!
P.S. Daca vrei sa-i faci si tu rau ai putea merge la manager sa-i spui ca nu-si face treaba sau de ce nu, ca te hartuieste sexual.
Eu nu inteleg care e problema ta. Tu o placi, e clar ca si ea te place...si in loc sa va luati o camera si sa rupeti patul, voi va jigniti? Du-te frate la ea si spune-i ca o placi si vrei sa stati serios de vorba sau spune-i direct ca o iubesti...s-ar putea sa te surprinda in mod placut.
Cel mai bine ii spui in fata ceea ce ai simtit de la inceput pentru ea si sa treceti la amiabile. A fost greseala ta ca nu ai stiut sa o abordezi de la inceput. o invitai la o cafea si vedeai ce iese. acum, trage-o de o parte si spune-i ca ai o atractie ciudata pentru ea si te incita certurile dintre voi. poate se lasa cu o intalnire sau macar afli ce are fetita in cap. exprima tot ce simti, nu sta ca sarcofagul. zi-i totul pe fata si termina balamucul. In cel mai rau caz, iti schimbi locul de munca sau faci schimb de tura cu altcineva ca sa nu va mai intersectati