Eu zic sa nu te complici cu ea. Incearca sa o ignori complet. Gen daca trece pe langa tine si iti arunca una din rautatile ei, te prefaci ca nici n-ai auzit-o, nici nu te uiti la ea, poti zice ceva de genul: "mi s-a parut ca aud un zgomot" si pleci mai departe fara sa te uiti la ea. Eu nu cred ca e o idee buna sa o abordezi sau sa-ti exprimi sentimentele, chiar nu merita pentru ca:
1. In primul rand nu pare ca o duce capul, pare chiar proasta.
2. In al doilea rand e foarte imatura, adica rautatile astea pe care le face ea le fac copiii de clasa a 4-a
3. E o curva care are barbat acasa si totusi si-o trage si flirteaza cu toti colegii de munca.
Nu vad de ce ai vrea sa fii cu o curva proasta si imatura. Deci ignor-o complet, crede-ma, o va deranja foarte tare. Serviciu usor!
P.S. Daca vrei sa-i faci si tu rau ai putea merge la manager sa-i spui ca nu-si face treaba sau de ce nu, ca te hartuieste sexual.
Eu nu inteleg care e problema ta. Tu o placi, e clar ca si ea te place...si in loc sa va luati o camera si sa rupeti patul, voi va jigniti? Du-te frate la ea si spune-i ca o placi si vrei sa stati serios de vorba sau spune-i direct ca o iubesti...s-ar putea sa te surprinda in mod placut.
Cel mai bine ii spui in fata ceea ce ai simtit de la inceput pentru ea si sa treceti la amiabile. A fost greseala ta ca nu ai stiut sa o abordezi de la inceput. o invitai la o cafea si vedeai ce iese. acum, trage-o de o parte si spune-i ca ai o atractie ciudata pentru ea si te incita certurile dintre voi. poate se lasa cu o intalnire sau macar afli ce are fetita in cap. exprima tot ce simti, nu sta ca sarcofagul. zi-i totul pe fata si termina balamucul. In cel mai rau caz, iti schimbi locul de munca sau faci schimb de tura cu altcineva ca sa nu va mai intersectati
RRSecularHumanist întreabă: