| AndreiTudor1 a întrebat:

Salut TPU am o problemă cu o fată, eu m-am îndrăgostit de o fată dar ea are 16 ani și eu am 19 ani și cred ca și ea mă place dar pe mine mă deranjează ca are 16 ani, dacă poate să îmi spună cineva dacă e ok sa ma bag pe ia sau nu

Răspuns Câştigător
| madalina2090 a răspuns:

Eu sunt fata si imi plac baietii mai mari ca mine, ca nu sunt asa prosti ca cei de o varsta cu mine, poate ca si ei ii place de tine si cauta un baiat mai matur

| vasileparnaie a răspuns (pentru madalina2090):

Dupa cand se ajunge sa aiba aia videoclipuri cu tine dezbracata te faci feminista pe reddit laughing))

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreab-o, ca numai asa poti afla daca te place sau nu.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă îți place de ea, puteți fi prieteni cu adevărat, fără a va gândi la ceva ce vor băieții "grabiti". Așteapt-o pana când face și ea 18 ani. După 18 ani puteți face și altceva deosebit și pe placul amandurora. Dacă ajungeți sa faceți sex, după 18 ani, nu uitați de prezervativ!

| DauSfaturiDeViataSexuala69 a răspuns:

Baga te pe ea merita!

| Lolsurprize a răspuns:

Fiți prieteni pana împlinește 18, cunoașteți va pe parcurs, apropiați va și crede mă că o să fie mai bine și mai sigur, și dacă nu sunteți de acord lăsa ți sa vă știe lumea ca prieteni și în privat sunteți o relație, dar nu i incepe relația sexuală până la 18

| AndreiTudor1 explică (pentru Lolsurprize):

Mulțumesc frumos pentru sfaturi?