| Bam64 a întrebat:

Salut Tpu.Am o problemă cu o fată și nici nu știu ce să fac. Începem cu începutul poveștii.
Ne-am cunoscut într-o seară la o simplă conversație începând cu "bună".Eu fiind în Romania ar fi trebuit să plec în alt oraș din cauza unei probleme familiare și într-acel timp vorbeam într-una pe mesaje.Ea învățând în Germania era nevoită să plece, iar eu era să ajung cu 2 zile după plecarea ei. Înainte să vorbim cu vreo 3 săptămâni ea se despărțise de prietenul ei și mi-a spus că nu vrea să audă de el.Iar, acum în momentul când vorbesc cu ea parcă nu mai simt același farmec din partea ei și când am ajuns-o să o întreb ce are mi-a zis că se simte prost si nimeni/nimic nu va îndrepta acea problemă.Ca să înțelegeți mai bine, ea pe Instagram posta poze cu imagini cu mici motto-uri de dragoste/despărțire.Acum revin la întrebare...Mai merită să mențin legătura cu ea?
P.S. E o fată diferită, mi-a plăcut de ea dupa felul de a vorbi, mereu îmi dădea atenție însă acum s-a terminat. Aveam în gând să încep o relație indiferent de distanță

Răspuns Câştigător
| qcristi a răspuns:

Dintr-o relatie la distanta castigi doar putina afectiune emotionala dar in schimb iti pierzi libertatea deplina, iti neglijezi viata sociala, apar obligatiile din relatie, ai de dat explicatii pentru orice faci etc.
Daca iti place ca si persoana eu zic sa mentii prietenia cu ea si sa conversezi, dar de relatie nu e cazul...

Eu unul abia vad rostul relatiilor sincer sa fiu... De ce sa ma supun unor responsabilitati si obligatii doar pentru putina afectiune emotionala cand pot avea prietene cu beneficii si primesc afectiune fizica si libertate deplina?
Nu sunt eu prea bun la dat sfaturi cum am o gandire diferita si poate nu e cel mai bun sfat, dar zic eu ca e sfatul de care ai nevoie?

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Copii mici au de invatat multe in viata