anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu o relatie, acum 6 zile m-am combinat cu o fata. pe care o cunosc mai demult, Este distanta intre noi... foarte mare, de 600 km. Fata e foarte frumoasa, draguta, este desteapta. chiar foarte desteapta, are 14 ani.Eu o iubesc si ea pe mine, dar ma termina felul ei de a gandii... are o mentalitate bolnava, o minte bolnava, bine nu chiar asa dar nu prea gandeste rational, a fost intrata si in depresie in trecut si este si antisociala si cam rusinata + ca are numai aproape prieteni baieti vreo cativa prieteni are si nu prea ii plac fetele. Asta ma cam deranjeaza nu stiu. Deci nu prea imi place gandirea ei si este putin nebunatica " are si putine fantezii cu mine, sex, etc " Si nu stiu daca o sa ajung la ea vreodata pentru ca distanta e mare si nu stiu ce sa fac intr-un fel m-as despartii de ea dar o iubesc, tin la ea si ea la fel voi ce ziceti? ce ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te ai "combinat" acum 6 zile cu o fata pe care nu ai vazut-o niciodata si deja o iubesti? loool

| RAY a răspuns:

Ca isi pierzi timpul aiurea cu fete pe internet, cauta ceva real din orasul tau nu aiureli

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, cum te-ai combinat cu ea, daca nu ai ajuns niciodata la ea?
Sau combinatul asta, este doar in visele tale erotice?
Baiete, trezeste-te!
Ca in 6 zile nu poti sa iubesti pe cineva, nici macar nu ai vazut-o vreodata, deci, nu o cunsoti deloc.

| LexTerOp a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe Facebook, am vorbit si la telefon + web, si o cunosc demult

| Violleta2022 a răspuns (pentru LexTerOp):

Ce copilas esti!
Cum poti sa crezi ca, cunosti pe cineva pe care nu ai intalnit niicodata pe real?
Ce vezi pe FB si alte web siteuri online, este ceea ce vrea ea sa-ti arate si sa te minta, in nici un caz ce este pe real.
Va cunoasteti online de 6 zile si tu vii si-mi spui ca o cunosti demult... haide ma copilas, ca esti departe de realitate.