| BtwRares a întrebat:

Am o problema cu zona genitala ieri m-am decis sa ma rad in zona genitala, dupa ce am terminat in decurs de o ora sau 2 mi-a aparut un fel de cos care e putin alb si e un pic tare, nu stiu ce sa fac sunt cam disperat, n-as vrea sa ma duc la medic dar nici sa las asa problema, sa nu uit sa mentionez ca am 14 ani.Si pana se rezolva problema are ceva daca ma masturbez?

Va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Asa patesc toti cei pe care-i mananca-n c#r deoarece doresc sa devina ceea ce nu sunt de fapt. Efiminarea nu se produce chiar atat de simpla sau usor. rolling on the floor Foloseste o solutie diluata, mai apoasa de spirt medicinal pentru a preveni infectarea porilor situati la baza firelor de par. Succes!

| Emilian65 a răspuns:

Cosul de care vorbesti a aparut este din cauza ca aparatul cu care te-ai ras nu a fost perfect curat si astfel ti-a produs o infectie in zona genitala. Pentru a scapa de acest cos, spala-te zilnic cu apa si sapun si aplica un strat subtire de alifie de galbenele.

| zurghii a răspuns:

Cosul l-ai facut dintr-o infectie. Poate nu ai curatat acel aparat indeajuns de bine. Nu are nimic daca te masturbezi. Poti sa pui niste crema de galbenele si v-a trece in maxim 3-4 zile