Trebuie sa faci tu primul pas...Sa mergi direct la el si sa ii spui ce simti inainte sa ti-l fure cealalta fata.Sau daca spui ca te place si pe tine ai putea sa il faci gelos(asta ne enerveaza cel mai mult). Sper ca te-am ajutat...
Daca baiatul va place pe amandoua, atunci el va alege pe cea care ii ofera mai mult.
Poate ar merge sa te apropii mai mult de el ca prieteana la inceput iar apoi cand vezi ca incepe sa prinda drag de tine si iai capatat increderea intrebi daca o place pe respectiva,iar apoi ii zici ca iti place de el, iar el daca vrea te ia in considerare ca potentiala iubita, daca nu, are balta peste, numai tu sa ai ochi sai casti si imprejur.
O fata frumoasa poate obtine ce baiat vrea. Fa ceva mai mult decat ce face fata cealalta. Si ai sa vezi diferena.
Draga mea, nu se prea poate.Doar daca acea fata nu il place pe el, si atunci el ar si nevoit sa se incline spre tine.
In primul rand inceraca sa ii fi alaturii sa fiti prieteni, in al doilea rand incearca sa vezi daca cealalta fata il place (daca da atunci asteapta momentul portrivit si dupaiai cupleaza te cu el sau spui tu ce simt inainte sa de ca el sa mai vorbeasca cu aceea fata si il faci sa se atras de tine) daca fata nu il place ii spui adevarul il consolezi si ii spui,, aceea fata nu tine la tine asa cum tin eu asa ca las-o pe ia in pace si fii iubitul meu" adica fa tu primul pas el o saisi de a seama si restul o sa mearga ca la carte.
Bananacantareata87 întreabă: