| didi33 a întrebat:

Am o "problema".
[daca nu va intereseaza, nu va pierdeti cateva minute din viata sa cititi asta]

"Problema" asta sta cam asa:
Eu plac un baiat foarte mult.Ne vedem cam 1-2 ori pe saptamana, si de fiecare data cand ne vedem incearca sa intre in vorba cu mine, se uita INCONTINUU la mine [odata, un alt baiat a avut niste probleme si eu l`am ajutat foarte mult si cand m`a vazut - era si baiatul pe care il plac acolo - m`a pupat.Cand a vazut asta si Mihai [ baiatul pe care il plac] a venit si el sa ma pupe si acum de fiecare data cand ma vede ma pupa [pe obraz laughing ]
Odata am intrat si eu pe mess sa vad ce se mai intampla si surpriza... el mi-a trimis un mesaj de genu`: ceau. ce faci frumoaso?:* love struck. te iubesc! :* big hug [ceva de genu` laughing)]. Va dati seama ca atunci cand am vazut era sa pic de pe scaun...la inceput am crezut ca a gresit id`ul, ca vroia sa ii trimita altei fete mesajul laughing. da` am tot stat si m`am gandit si tot n`am ajuns la o explicatie plauzibila laughing. nu l`am mai intrebat de mesaj
in fine oh go on
Eu am 2 id`uri si il am in lista in aman2 si am intrat pe cel mai vechi [id] si am vazut ca mi-a trimis un "mass" in care scria: cine vrea sa fie prietena mea sa`mi deie buzz [sau ceva de genu` laughing]... dar pe celalalt id[pe cel nou] nu mi-a trimis nici un fel de "mass" de genul asta laughing...
Problema e ca nu stiu ce sa fac.adica sa-i spun ca il plac sau sa mai astept? [stiu sigur ca nu are prietena laughing ]
le-am cerut sfatul prietenelor mele si toate au zis sa fiu mai apropiata de el, sa vorbesc mai mult cu el, sa il cunosc mai bine, etc.
Voi ce parere aveti?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| Laviy a răspuns:

Fi mai apropiata de el. Daca iti place de el. Cucerestel. E cam evident ca si el simte ceva pentru tine. Nu il lasa sa til fure alta. Lupta pentru el. Tio zic din proprie experientabig grin. Intra in discutie cu el. Si pune-i niste intrebari din care sa iti dai seama daca te place sau nu.

| bunnylover537 a răspuns:

Sho pe el.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca tie iti place da-i de inteles lucrul asta.Se pare ca el atat asteapta.Nu-mi prea place mass-ul pe care l-a dat,e ca si cum vrea neaparat sa aiba o prietena si e un pic cam disperat,vezi sa nu fie neserios. Poti sa-l intrebi de exemplu ce a fost cu acel mesaj, primul, nu mass-ul si sa te apropii de el in felul asta.Si,va fi totul bine.Ai grija si fii atenta sa fie serios, ca sa nu suferi.Mult noroc!