Probabil ca o posibila rezolvare a problemei tale, ar putea consta in intretinerea unor preludii cat mai lungi si cat mai ''elaborate'' Sanatate!
Incepe intai cu ea si satisfac-o cu limba sau cu o jucarie sexuala, daca tu te scapi atat de repede pe tine.
Intr-o zi isi va face un amant, sau te va parasii, ca sa stai nesatisfacuta, este o mare frustrare, chiar daca ea nu-ti spune acum nimic, de rusine probabil.
Este o crema,mergi la sex shop acolo gasesti, spui pentru ejaculare sa ejaculezi mai tarziu si aia stiu ce sa iti dea.
Crema asta te dai si nu se intampla nimic rau,este total inofensiva,ba chiar spune ca partenera poate pune si gura nu e nici o problema
Crema nu are termen de garantie, deci poti sa o pastrezi, ori o folosesti pana se termina, asa in timp o sa inveti sa faci si tu mai bine si mai mult, crema asta te va ajuta.
O sa fie super multumita, te asigur.De unde stiu? Am luat crema asta si inca un spary ceva ani in urma deci ani si nu am folosit niciodata ca nu a fost nevoie.
Acum un amic zice uite frate as vrea si eu sa fac mai mult dar nu prea merge.
Mi-am adus aminte,zic stai ca am eu un spary,i-am dat si am spus sa citeasca instructiunle etc.
Sa dus omu a facut,a venit f bucuros zice functioneaza super.
Neam uitat pe cutie,pe spary dupa data de expirare si nu am vazut nimic. Apoi la folosit, si a fost f bun.
Eu mai stiind ca am si crema, am zis uite am si o crema bla bla, dar el a zis ca e ok sprayul ala.
Eu am verificat crema, nici aia nu are termen de garantie, am zis mai sa fie.
Am citit instructiunile si acolo spune ca dupa ce dai poate sa tio ia si in gura nu-i nici o problema.
Pe srayul ala care se numea STUD 100 zicea ca femeia sa nu puna gura.dar pe crema zicea nu-i nici o problema, de aia cred, crema este mai buna, zic cai mai buna ca eu dupa am incercat-o de proba
dar sprayul ala nu l-am probat ca l-am dat aluia.
Dar crema este super buna si zic eu si mai sigura ca poti face de toate.
Acum am zis sa ma duc sa mai iau o crema din aia ca o sa merg in vacanta si cine stie peste cine dau crema asta ce o am eu este f veche si sa dehidratat, dar tot si-a facut efectu si nu mai este in tub, sa evaporat de cad sta de 50 de ani glumesc dar este buna dar s-a dus.
Deci ce zic este din exp si nu vorbesc aici de creme mai stiu eu ilegale,crema este luata de la sexshop din America, dar se gaseste in orice tara.
Daca folosesti crema un timp poate dupa, capatand ceva experienta in sensul ca o sa fii mai relaxat psihic, mai stiu si eu sigur pe tine, o sa poti face mai mult si fara crema.
Nu-i nimic rau sa incerci, nu te afecteaza deloc.
Hai sa iti mai zic ceva, nici eu nu stiam, asa se intampla daca nu-ti trebuie nu te informezi.
Sparayul ala STUD100 de exemplu multi cred ca ar fi daunator.Total gresit.Am citit si am aflat ca ala este de fapt stii ce?
Ai vazut fotbalisti cand se accidenteaza si medicu ii da cu un spary? Dar aia dau de zici cai ceata
Exact acelasi lucru e si STUD asta doara ca este f slab comparativ cu ce se foloseste in fotbal.
Daca acel spary ar face rau nu lar aproba aia sa se foloseasca,deci este un analgezic,adica iti amorteste nitel nervii local acolo unde se aplica,sa nu mai simti asa de rau durerea,deci nu e ceva care sa intre in sange sau mai stiu eu ce alte rahaturi.
Crema aia sincer nu am citit ce contine,ma refer ca substanta, dar probabil tot ceva asemanator,
iar daca aia spun ca femeia poate pune si gura iti dai seama ca e ok.
Plus de asta zice ca are gust mentolat o sa simta fata si mai multa placere, asta daca pune si gura scuze dar mai glumesc si eu, insa tot ce am zis exact asa este.
Nu cred ca nu ai bani sa cumperi crema asta, nu-i scumpa, foloseste si dupa revii aici sa ne spui cum a fost.Bafta si spor la treaba