Si de ce te-ai stradui? Daca nu e pentru sufletul tau atunci nu te mai agita! Pur si simplu nu este fata care ti-o doresti tu, nu te vezi tu in sufletul ei si nici nu-ti ofera nici o flacara in suflet! Daca nu-ti bate inima de 10 ori mai repede cand o vezi, daca nu ti se face stomacu ghem cand o vezi si daca ultima imagine care iti vine in cap inainte sa adormi nu este ea, atuncea nu esti indragostit de ea, si nici nu se merita sa te mai chinui, iti faci rau si tie si ei. Cauta-ti alta fata care sa-ti faca inima "zvac", cu siguranta se va nimeri momentul potrivit, tu va trebui doar sa ai rabdare! Mult succes!
Nu te mai grabi sa o gasesti, iubirea nu se cauta ia mereu te surprinde.Nu te mai gandi la chestia asta. Ocupa-ti timpul cu altceva si in momentul in care te astepti cel mai putin atunci va aparea si jumatatea ta. Daca o cauti si nu o gasesti peste scurt timp o sa fii complexat crezand ca ai tu o problema, desi poate nu este asa.
Nu fa nimic.
Vezi-ti de viata ta obisnuita,motivul este ca inca nu ai cunoscut o fata care sa iti atraga atentia si sa te intereseze suficient de mult!
Nu ai nici un motiv de graba si nici un motiv de neliniste, intr-o zi o vei intalni si vei uita de gandurile de-acum.
Ajunge sa nu astepti lucrul asta, vei obosi degeaba si vei fi dezamagit tot mai des!
Ce ma tu crezi ca te indragostesti la comanda? dragostea te loveste precum damblaua.ramai nauc si nu mai vezi, nu mai auzi decat pa persoana respectiva.cand o vezi ti se moaie picioarele, ti se limba plimba in gura si nu mai ai pofta de mancare, nu mai ai somn.mai bine zi Doamne fereste, cand te musca dragostea de inima e ca o boala fara leac.
Poi depinde trebuie sa iti gasesti o prietena din clasa, din cartier oricum sa te intelegi bine cu ea si sa fie libera.Eu cand m-am indragostit cand stateam langa acea fata imi batea inima ff tare si cateodata nu stiam ce sa-i mai zic. Oricum nu te grabi vei intalni tu o fata