anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema de ceva timp imi place de o fata si nu stiu ce sa fac. Noi la scoala stam in aceeasi banca e in clasa cu mine eu si ea aveam 13 ani.Imi place foarte tare de ea si nu stiu daca ei ii place de mine? La cum se comporta cu mine cred ca 50% da si 50% nu De ce? I-am zis ca o iubesc la care mi-a raspuns cu niste vorbe foarte urate am incercat sa o sarut si sa o iau in brate la care m-a respins. Desi in rare momente imi sare in brate imi zice sa o pup dar acum nu stiu ce are? Nu vreau sa zic ca e iubire adevarata pentru ea ca mai are pe cineva. Chestia e ca ea ii schimba ca pe sosete acesti iubiti dar si comportamentu ca sa zic asa. Acuma nu stiu ce sa fac daca tot ma respinge imi placeee enormm de ea...iar actualul ei iubit are 19-20 ani cea ce nu cred ca este bine. Vream sa va zic ca azi la scoala m-a certam cu un coleg si ea i- a zis colegului " Hey nu te lua de el ca e amatu meu" mi-a zis colegul nu de fata cu mine. Ce sa fac TPU? Voi ce credeti ca se intampla? Cand nu ma respingea ma intreba si ea daca o iubesc?

2 răspunsuri:
| UsersBoss a răspuns:

Pai nu e foarte nu e foarte ciudat ca are un prieten mai mare pentru ca tata e cu 10 ani mai mare decat mama asa ca depinde daca se lasa de el pentru ca daca nu nu o mai poti avea dar daca il paraseste trebuie sa o prinzi intr-o zi cand e in toane bune si te dai la ea mai ales in momentele cand iti sare in brate si va vedea ca tu chiar o iubesti si poate si ei ii va placea de tine.Mult succes b-).