Gagicile vor bani vor lux nu sa te vada cum tai tu lemne, ai bani sa le plimbi prin lume? Atunci o sa ai nu una 100 de gagici, nu ai bani nici sa le scoti la un suc o sa ai zero, nu conteaza că esti draguț, asa crezi tu, ele nu te văd asa, ele te vad o saracie si de saracie sau saturat, ele vor baieti cu bani.
Mai bine de atat nici nu se putea spune
Si eu sunt în aceeasi situatie ca el si de multi ani caut pe cineva si nu gasesc. toate fetele cu care am încercat sa intru în vorba m-au refuzat...
Înțeleg perfect, și eu am fost refuzat de mai multe fete. Dar știi care e partea bună când nu ai relație? Ai mai mult timp să te ocupi de tine. Adică poți să mergi la sală sau să faci un sport care îți place, să citești (sau dacă nu îți place cititul să te uiți la un documentar), să înveți ceva nou. Și dacă începi să faci și chestiile astea e imposibil să nu te placă nici o fată. Când nu alergi după fete vin ele la tine, bro
Asta e nimic la tine, eu am vazut cu ochii mei un coleg din clasa care pur si simplu era inconjurat de fete in liceu in timpul pauzelor pe toti cei 4 ani avand cred ca peste 30-40 de relatii insa problema tipului ala era ca l-a CA CA T masa foarte chipes lucru de care multi nu au noroc printre care probabil te afli si tu si nu ai ce face practic! daca nu footi acum in liceu in facultate nici sa nu te gandesti ca esti invizibil
Ai rabdare, pe viitor sigur iti vei gasi jumatatea, capul sus, gandeste mai pozitiv, nu dispera. S-ar putea sa ai nevoie si de un prieten care sa te ajute cu ceva, dar tu sa-i spui viitoarei fete ca nu te-a ajutat nimeni.