Încă ești mic, nu ar trebui sa îți stea gândul la asta. O sa te placa fetele, stai linistit.
Foarte bine, cu gandirea asta asa meriti.
Mai bine ai plange ca n-ai pus nicio virgula in atâta text, decat pentru... practic nimic. Vezi mai bine sa te placa profesorii.
Stai liniștit că se poate și mai rău, sunt și eu în aceeași situație cu fetele, atât că am aproape 22 de ani. Dacă crezi că la vârsta ta ai dat de greu, stai să vezi cum e după 20. Dar totuși, ești cam prea mic ca să-ți faci probleme că de ce nu se uită fetele la tine. Mai așteaptă vreo 2 ani.
Mare chestie. Nu mai fi fată.
Apropo stai linistit ca ai abia 14 ani. Ce fete vrei sa se uite la tine la varsta asta? Asteapta sa mai treaca vreo 2-3 ani si vezi dupa. Atunci poti sa zici ca-i o problema daca nu te place nimeni.
Dupa parerea mea ai timp si crede-ma,as da orice sa fiu ca tine,imi doresc mult mai mult asta,pune-te in locul meu,astept de aprp o luna sa-i vina ciclu prietenei mele, si inca nu i-a venit, as fi preferat sa am grijile tale decat sa ajung la asa ceva, iti faci viata mult mai grea, eu zic ca o sa ai timp si de fete pe viitor, te poti apuca de sala
Dacă ai fi făcut-o cu prezervativ, nu ai fi avut grija asta, la fel și el dacă o face cu el. De ce nu va protejați, nu va înțeleg.
Stai linistit vere. Te duci faci un sport mai dai jos daca nu-ti place de tine supraponderal mananci sanatos si te vei simti mult mai bine!