anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am o problema de o luna si nu mai pot sa continui ca inainte, dintr-o data toate necazurile au venit pe mine si nu stiu ce sa fac sau cum sa imi revin, am incercat aproape orice.
Totul a inceput acum o luna, prietena mea a pierdut pe cineva drag si a inceput sa fie departata de mine si dupa un timp chiar nu mai voia sa auda de mine (nu intelegeam ce facusem) dupa un timp ea a incercat sa scape de mine prin a imi da block peste tot, nu intelegeam nimic am ramas si sunt profud socat ptc dintr-o data s-a intamplat totul. A inceput sa fie foarte nervoasa si agresiva cu mine si ma injura, ma batjocurea, cele mai rele chestii mi se intamplau mie si nu inteleg de ce, dupa mai bine de doua saptamani de incercat sa o calmez ea imi spune ca vrea sa fie singura, eu care nu intelegeam situatia si de ce nu puteam fi de acord cu asta (luna asta facem un an ...bine faceam, nici eu nu mai stiu daca mai e ceva intre noi).
Si perioada asta ma simt coplesit,ma simt distrus, ma simt cel mai prost dispus, nu pot manca (simt ca imi sta in gat), nu pot merge nicaieri ca ma simt singur si incep sa ma panichez, stiu sunt un barbat pana la urma dar ma simt inchis in mine, dezorientat, nu imi pot face treaba cum trebuie.
Va rog, m-am saturat de sa aud chestii precum (treci peste, axeaza-te pe viata ta, nu mai fi asa, revino-ti, etc) frate, va spun sincer, vorbele astea nu ma ajuta cu absolut nimic.
Sincer tot ce vreau acum e sa revina totul la normal.Dar nu stiu cum sa fac asta, nu stiu cum sa ajut la chestia asta. Simt ca sunt blestemat Dmn iarta-ma.
Pup

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, moartea persoanei dragi a bagat o in depresie nu ai spus cine a murit mama ei fratele tatal bunica unchiul, prietena ta are nevoie de consiliere psihologica nu de tine care nu o poti ajuta ea este bolnava depresia este o boală care ne tratata o va ucide si pe ea sau se va sinucide, ca vede ca numai poate aduce inapoi persoana care a decedat si tot universul ei sa prabușit odata cu decesul rudei, ce varsta are prietena ta? Lasa o in pace o lunga perioada de timp, uita o gata s-a terminat totul intte voi respecta i decizia nu o plictisii cu mesaje nu o suna, ea vrea sa fie singura vrea sa se regaseasca vrea sa plîngă vrea sa incerce sa se vindece, daca ea va considera ca vrea sa reface ti relatia atunci te va cauta ea te va suna ea te va chema ea, dar tu daca continui sa o stresezi cu mesaje si sa te plîngi ca de ce te a blocat si de ce nu vrea sa te vada nu faci decît sa o pierzi definitiv, ai rabdare timpul vindeca ranile spune u n proverb, asteapta si cauta ti o activitate si o alta fata cu care sa fi prieten ca daca fata aceasta a cazut in depresie nu ai vrea lînga tine o femeie nebună agresiva si violentă, depresia este o boala grava cu manifestari violente atit pentru ea ca persoana cît si pentru altii ca ea numai judecă clar numai gîndeste. Ce varsta ave ti voi?,

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru fundă